Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Arcade Fire
INFO CONCERT:
Nick Cave and The Bad Seeds
INFO CONCERT:
Stone Sour
INFO CONCERT:
Maluma
Poze de la concertul Scorpions de la Romexpo București - 2018 INFO CONCERT:
Neversea 2018

The Rolling Stones şi Florence Welch au cântat piesa "Wild Horses" în duet - VIDEO

The Rolling Stones a făcut senzaţie la concertul de vineri de la Londra, aducând-o pe scenă pe Florence Welch pentru un duet de excepţie. Mick Jagger şi Florence au cântat piesa "Wild Horses" pe Londom Stadium. Vă invităm să urmăriţi momentul special când vocile s-au îmbinat în clipul din cadrul articolului.
The Rolling Stones Florence Welch Wild Horses London Stadium concert 2018

The Rolling Stones Florence Welch Wild Horses London Stadium concert 2018 (foto: dnewton98)

După ce Jagger şi-a schimbat cămaşa şi s-a hidratat, a început să cânte balada romantică de pe albumul "Sticky Fingers". I s-a alăturat Florence Welch pentru un duet cu accente romantice. Cei doi au cântat faţă în faţă, au flirtat muzical şi chiar s-au ţinut de mână în timpul duetului.

Florence and the Machine a fost unul dintre numele care au deschis concertul celor de la The Rolling Stones în acea seară. Această reprezentaţie face parte din turneul "No Filter" al legendarei formaţii britanice. Alte acte din deschidere pentru întreg turneul sunt Liam Gallagher, James Bay, Richard Ashcroft, Elbow, The Vaccines şi The Specials.

The Rolling Stones se află într-un turneu de vară britanic, care îi va aduce în Southampton, Coventry, Manchester, Edinburgh, Cardiff şi din nou la Londra luna viitoare. Florence Welch este vizibil emoţionată de acest duet şi a anticipat momentul cu un tweet entuziast în care se declara încântată de a cânta în deschiderea The Rolling Stones. Artista consideră acest lucru o mare onoare.

"Wild Horses" este o melodie lansată în 1971 de The Rolling Stones. Este o piesă compusă de Mick Jagger şi Keith Richards şi considerată una dintre cele mai mari balade din toate timpurile. Muzicienii compară creaţia lor cu "Satisfaction", în ideea că versurile sunt despre dorinţa de a nu mai fi mereu în turneu şi la distanţă mare de lucrurile şi persoanele pe care le iubesc. Un videoclip alb-negru a fost filmat pentru acest single în 1995, pentru a îi promova varianta acustică.

Luna trecută, cu ocazia lui Record Store Day, pe 21 aprilie Florence and the Machine a lansat o versiune vinil de 7 inci pentru single-ul "Sky Full of Song". Aceasta este prima melodie a trupei din 2016 încoace. Trupa lansa ultimul său LP în 2015, "How Big, How Blue, How Beautiful".

Mick Jagger vine după un an în care s-a concentrat pe cariera solo, lansând single-uri muşcătoare la adresa clasei politice britanice. S-a axat pe imigraţie, Brexit şi alte teme arzătoare. Legendarul solist şi trupa sa nu dau semne de încetinire, pregătind concerte în Irlanda, Germania, Franţa, Cehia şi Polonia, în cadrul aceluiaşi turneu "No Filter". Prima etapă a turneului a inclus 14 opriri în Europa toamna trecută.

Citește mai multe despre Florence and the MachineFlorence WelchMick JaggerThe Rolling Stones
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
A apărut imnul oficial al Campionatului Mondial de Fotbal 2018

A fost lansat imnul Cupei Mondiale, "Live It Up", o piesă veselă, produsă de Diplo, Will Smith, Nicky Jam și...

Închide