Urmărește-ne în Social Media

JOINewArtist

The Interrupters - punk rock la superlativ

Săptămâna aceasta, la rubrica #JOINewArtist, vă prezentăm trupa The Interrupters, formată în 2011, în Los Angeles, California.

Publicat

pe

Trupa este formată din Aimee Interrupter și frații Bivona: Kevin la chitară, Justin la bass și Jesse la tobe. Cariera lui Aimee a început în 2002, după ce a fost descoperită de producătorul Randy Jackson. Albumul de debut a fost compus în colaborare cu Mark Ronson (care a lucrat cu Adele sau Amy Winehouse) și Don Gilmore, însă nu a mai fost lansat niciodată. Înainte să facă parte din trupă, cântăreața a avut o serie de colaborări în zona pop.

Frații Bivona au cunoscut-o în 2009, în timp ce erau în turneu cu trupa lor, Telacasters. Doi ani mai târziu, Aimee și Kevin au început să scrie piese împreună, vorbind apoi și cu gemenii Jesse și Justin să îi acompanieze la tobe și bass.

La început, trupa The Interrupters a plecat în turneu cu Rancid, The Transplants, Devil's Brigade sau Left Alone, urcând pe scena mai multor festivaluri din Statele Unite și Canada. Toate acestea s-au întâmplat înainte să lanseze primul lor material discografic.

Prima piesă lansată este "Liberty", urmată de "Family" (cu guest vocals de la Tim Armstrong, colaborator și prieten bun al acestora). Albumul de debut eponim, lansat în 2014, a fost pe locul 95 în Topul albumelor din Statele Unite.

Totuși, "Take Back The Power", este melodia cea mai cunoscută a formației - a apărut în reclama pentru T-Mobile, Shameless sau filmul lui Michael Moore, "Where To Invade Next".

Au urmat turnee în Statele Unite, Canada, Europa și Australia. Albumul "Say It Out Loud", apărut în 2016 a fost produs tot de Tim Armstrong, urcând pe locul 7 în topul Billboard Heatseekers Album, locul 25 în Billboard Independent albums chart, 38 în Billboard Top Rock Albums, 22 în Billboard Vinyl Albums chart și 56 în iTunes US Albums.

The Interrupters pregătesc un nou material discografic ce va apărea pe 29 iunie. Se numește "Fight The Good Fight", iar primul single de pe album este "She's Kerosene", care a adunat până acum aproape 300.000 de vizualizări la două săptămâni de la lansare. Abia așteptăm să vedem cum sună noile piese!

Trending