Urmărește-ne în Social Media

Industria muzicala

Sfatul lui Myles Kennedy: "Nu te lua prea tare în serios, dar ia-ți munca în serios"

Myles Kennedy crede că succesul depinde în foarte multe situații de noroc, dar că nu e suficient să-l ai. În muzică, sau în orice alt domeniu ai profesa, e important să fii pregătit să fructici norocul. După 30 de ani de carieră, vocalistul trupei Alter Bridge încurajează munca făcută cu pasiune și descurajează așa-zisele ”vedetisme”.

Publicat

pe

Myles Kennedy
Myles Kennedy │ FOTO: in_search_of_iso

Myles Kennedy a oferit un interviu postului de radio WRIF, în cadrul căruia a vorbit despre succes în industria muzicală. Din perspectiva muzicianului, e foarte important să ai noroc, declarând, pe ton de glumă, că succesul său se datorează în mare parte acestui factor.

”Am avut un noroc chior. (râde) Cred că are legătură destul de mult cu faptul că muncesc mult. Și iubesc ceea ce fac.”

Extrapolând, muzicianul a vorbit despre importanța implicării în muncă, indiferent de domeniu.

”Cineva mi-a spus odată că în industria muzicală - sau în orice alt domeniu ai activa - există o cantitate considerabilă de noroc implicată în ecuație. Dar trebuie să fii pregătit atunci când ai cele momente de noroc. Deci e vorba de acea etică a muncii constante și de ideea de a fi pregătit atunci când apare o oportunitate.”

Concluzionând, vocalistul Alter Bridge a citat pe cineva apropiat, mărturisind că îi împărtășește opinia.

”Cineva mi-a zis zilele trecute o chestie și cred că e genial felul în care a spus-o. Mi-a zis: <<Nu te lua prea tare în serios, dar ia-ți munca în serios>>. Și cred că ăsta e un lucru foarte important.”

Myles Kennedy promovează în prezent albumul său de debut solo, ”Year Of The Tiger”. Lansat în martie 2018, discul i-a oferit artistului oportunitatea de a-și exprima deschis sentimentele resimțite la moartea tatălui său. Albumul conține 12 piese, ce trec printr-o paletă largă de emoții, de la tristețe și melancolie, la optimism și poftă de viață.

Myles Kennedy colaborează din 2009 cu Slash, având înregistrate împreună două albume:  „Apocalyptic Love” (2012) și „World On Fire” (2014). Alături de Slash a susținut și primul său concert în România. Evenimentul a avut loc pe 28 iunie 2015, la Arenele Romane.

Comentează

Trending