Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Ronan KeatingCerbul de Aur 2019: Programul Galei de sâmbătă, recital Ronan Keating Poze Cerbul de Aur 2019: concert Irina Rimes INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
Poze Cerbul de Aur 2019: concert Emeli Sandé VIDEO: Cover după Metallica la Cerbul de Aur 2019 - Colaborare aparte Laura Bretan, Ester Peony și Olivier Kaye Poze Cerbul de Aur 2019: concertul lui Ștefan Bănică

Sam Smith va da în judecată casa de discuri cu care și-a început cariera

Artistul britanic este în process cu Flipbook Music, cu care și-a început cariera în 2008. Aflați mai multe detalii în articol.

În 2016, casa de discuri a avut în plan să pună în vânzare primele două materiale discografice ale lui Sam Smith. Piesa "Momentarily Mine" face parte de pe albumul "Diva Boy", iar cei de la
Flipbook Music au decis să scoată la lumină melodia fără acordul artistului.

"Sam a lucrat foarte mult la imaginea lui de star pop, punându-și sufletul în cele două albume oficiale de până acum, de care este foarte mândru. Acum se teme de reacția publicului în momentul în care piesele compuse la Flipbook Music vor fi lansate." (The Sun)

Se pare că Smith a părăsit casa de discuri pentru că simțea că nu are niciun fel de control artistic. Acesta nu s-a despărțit de Flipbook Music în termeni amiabili deoarece a refuzat să lanseze melodiile; simțea că track-urile nu îl reprezintă ca muzician.

Sam Smith a lansat "The Thrill Of It All", al doilea material discografic din cariera lui, în 2017, reușind să ajungă în vârful clasamentului din Marea Britanie. Cu un an în urmă, artistul a luat premiul Oscar pentru piesa "Writing's On The Wall", care a fost pe coloana sonoră a filmului "Spectre", din seria James Bond.

Cea mai nouă piesă lansată de artist, o colaborare cu Logic la piesa "Pray", a intrat deja în YouTube Trending și are peste 6 milioane de vizualizări.

Citește mai multe despre Sam Smith
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Metallica nu regretă că a dat în judecată Napster: "Ne păstrăm poziția"

Procesul intentat de Metallica împotriva Napster a divizat publicul în anul 2000, formația atrăgându-și atunci foarte multe critici. În prezent,...

Închide