Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania 2018-2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Public la festivalul NeverseaNeversea calcă pe urmele Untold: 10.000 de bilete vândute într-o zi, abonamente la preț nou disponibile online INFO CONCERT:
ARTmania Festival 2019
INFO CONCERT:
Summer Well 2019
André Rieu anunță cel de-al treilea concert consecutiv la Cluj-Napoca în 2019 - BILETE INFO CONCERT:
André Rieu

Rita Ora explică de ce nu poate fi ea misterioasa femeie cu care a fost înșelată Beyonce

Când Beyoncé a vorbit pentru prima oară despre infidelitatea lui Jay-Z, în versurile din 2016, s-a vehiculat că "Becky with the good hair" ar fi Rita Ora. Artista britanică neagă încă o dată zvonurile.
Rita Ora

Rita Ora

În melodia "Sorry" de pe albumul "Lemonade', Beyoncé spune: “He only want me when I’m not there / He better call Becky with the good hair”. La acel moment, fanii cântăreței s-au întrebat cine poate fi femeia misterioasă.

Rita Ora a declarat, recent, într-un interviu pentru The Sunday Times:

"Hey, tot ceea ce vreau să spun e că dacă eram eu Becky cu părut perfect, nu aș fi avut totuși un păr care să arate bine? Uitați-vă la el. Valuri valuri, extensii."

Despre Beyoncé, cântăreața a spus că e "cea mai drăguță persoană din lume":

"Nimeni nu poate spune ceva greșit despre această femeie în fața mea. Mă emoționez doar când vorbesc despre asta."

Cu 2 ani în urmă, Rita Ora negase zvonurile printr-o postare pe Twitter, completând cu un mesaj în care vorbește foarte frumos despre faimosul cuplu.

"În primul rând, Jay Z mă inspiră, este unul dintre idolii mei - ca versuri, muzică și business. Mă uit cu admirație la el și la soția lui în fiecare zi. Beyoncé a fost una dintre artistele mele preferate de când eram adolescentă."

Recent, Rita Ora a lansat piesa "For You", în colaborare cu Liam Payne. Track-ul va face parte de coloana sonoră a filmului "Fifty Shades Freed". „For You” este o piesă aparte, cu un sound surprinzător și versuri profunde de dragoste. Primul single extras de pe soundtrack-ul „Fifty Shades Freed” a fost scris de compozitorul suedez Ali Payami, care a colaborat în trecut cu nume precum Taylor Swift sau The Weeknd și de Ali Tamposi. Rita Ora este şi actriţă în acest film, iar coloana sonoră a peliculei va debuta în format fizic şi digital pe 9 februarie.

Citește mai multe despre Rita Ora
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Alice Cooper a anunțat când se va retrage

La vârsta de 70 de ani, Alice Cooper își dorește să-și continue cariera muzicală. Veteranul a declarat că se simte...

Închide