Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
Whitesnake
INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc"

Rihanna despre relația cu Drake: “Nu mai suntem prieteni”

Într-un interviu recent, Rihanna a vorbit deschis despre Drake și momentul de la MTV Video Music Awards în care acesta a spus că este îndrăgostit de ea de când avea 22 ani.

Rihanna

Artista a declarat pentru revista Vogue că ea și Drake nu mai sunt prieteni, explicând că momentul de la VMA a făcut-o să se simtă stânjenită. În 2016, înainte ca rapperul să îi înmâneze premiul, acesta a spus:

"Este o persoană de care am fost îndrăgostit încă de când aveam 22 de ani. Este una dintre prietenele mele cele mai bune. Am admirat-o întotdeauna, deși este mai tânără decât mine. Este o legendă vie a industriei noastre."

Se pare că Rihanna lucrează la două albume simultan, unul dintre ele având piese mai "radio friendly", iar celălalt track-uri experimentale și melodii de stare. De asemnea, artista va avea și influențe reggae pe noul material discografic. În vara lui 2017 Rihanna a lansat piese împreună cu N.E.R.D (Lemon), Kendrick Lamar (Loyalty) sau DJ Khaled (Wild Thoughts)

Citește mai multe despre Rihanna
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Calvin Harris a fost implicat într-un accident rutier

Calvin Harris a fost implicat într-un accident de mașină. Din fericire, DJ-ul și producătorul nu a fost rănit.

Închide