Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia Cum ar arăta un concert Bike-InConcertele Bike-In ar putea fi o variantă mai bună în reluarea activității concertistice, spun experții INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

Primul trailer al filmului "Bohemian Rhapsody" prezintă un Rami Malek devenit Freddie Mercury

Proiectul unui film despre legendara trupă Queen este în lucru de ani buni, cu schimbări de regizori, actori şi abordare. Astăzi am avut parte totuşi de lansarea primului său teaser-trailer pentru "Bohemian Rhapsody", care ne prezintă un Rami Malek metamorfozat fantastic în Freddie Mercury.
Trailer Bohemian Rhapsody film Rami Malek

Trailer Bohemian Rhapsody film Rami Malek (foto: Dexter Fletcher)

Mult aşteptata peliculă despre Queen va debuta în cinematografe pe 2 noiembrie şi se discută deja despre Oscaruri pentru această creaţie. Chiar dacă Malek nu seamănă destul fizic cu Freddie, atitudinea şi energia mai mult decât suplinesc genetica (sau protezele/machiajul). Rami este cunoscut pentru jocul actoricesc excelent din serialul "Mr. Robot", premiat cu Globuri de Aur şi Emmy-uri.

În ultimii ani proiectul "Bohemiam Rhapsody" a trecut prin mai multe schimbări, inclusiv una de actor central. O bună perioadă de timp Sacha Baron Cohen a fost asociat biografiei, dar acesta dorea să ducă pelicula spre o zonă mai vulgară şi comică, lucru neapreciat de membrii Queen. Cu Rami Malek vom avea o interpretare mai serioasă, dar în continuare plină de energie, şarm şi cu umor britanic.

Chiar în trailer vedem un "innuendo" marca Freddie, eternul provocateur. Filmul acoperă ascensiunea Queen din anii 1970 şi până la celebrul concert Live Aid din 1985, care a făcut istorie. Din ce am înţeles Brian May and co au ales să lase pe dinafară latura de petrecăreţ a legendarului solist, dar şi perioada sa de suferinţă din cauza virusului HIV.

Vom vedea scene de concert în acest film, negocieri cu casele de discuri şi momentele antologice în care au luat naştere imnurile Queen. "Killer Queen", "We Will Rock You" şi evident "Bohemian Rhapsody" primesc un mashup rapid pe fundalul acestui trailer. Secţiunea de operă este sugerată pe scurt de Malek în teaser, în faţa muzicienilor din studioul de înregistrări.

În distribuţie îi regăsim şi pe Gwilym Lee ca Brian May, Ben Hardy ca Roger Taylor şi Joseph Mazzello ca John Deacon. Aiden Gillen aka Littlefinger din Game of Thrones şi Mike Meyes completează lista. Dexter Fletcher (Eddie the Eagle) este regizorul, preluând bagheta de la Bryan Singer, care fusese prima alegere la nivel de regie.

Sunt tare curios să aflu şi în ce măsură protagonistul Rami Malek îşi va exhiba talentul muzical în acest super proiect biografic. Queen a cântat în România în 2016 în formula cu Adam Lambert, cu un show fantastic, care i-a onorat memoria lui Freddie.

Citește mai multe despre Brian MayFreddie MercuryQueen
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Cei mai bogați artiști din Marea Britanie și Irlanda în 2018 - TOP 10

Sunday Times a dezvăluit lista celor mai bogați artiști din Marea Britanie și Irlanda. Așa cum era de așteptat, nume...

Închide