Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Roger Hodgson
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Apocalyptica
INFO CONCERT:
Gala Folk "Om bun" 2019
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Deep Purple

Cu 5 noi premii Billboard pentru "Despacito", Luis Fonsi pregătește show-ul de la București, ce va fi deschis de What’s UP

La gala premiilor Billboard de duminică, piesa ”Despacito” a fost pe buzele tuturor. Melodia lui Luis Fonsi a primit 5 trofee din 7 nominalizări, inclusiv în categoria ”Cea mai bună piesă din Top Hot 100”, în care au fost nominalizați și Ed Sheeran și Bruno Mars. Artistul din Puerto Rico va susține primul său concert în România pe 1 iulie, în cadrul festivalului El Carrusel, show-ul urmând a fi deschis de What’s UP.

Luis Fonsi a fost unul dintre marii câștigători de la Billboard Music Awards 2018. Artistul a fost premiat cu 5 trofee, câștigând în categoriile: ”Cea mai bună piesă din Top Hot 100”, ”Cea mai bună melodie latino”, ”Cea mai difuzată melodie (video)”, ”Cea mai bună colaborare” (remixul cu Justin Bieber) si ”Cea mai bine vândută piesă”.

Prezent la gala Billboard de duminică, Luis Fonsi a fost întrebat pe covorul roșu dacă există vreun secret în a scrie hituri ca ”Despacito”.

”Nu e niciun secret. Dacă ar fi, ai putea lansa foarte ușor hit după hit. Cred că e important să fii autentic, să te bucuri de ceea ce faci, să încerci să găsești linii melodice bune și să-i faci pe oameni să se simtă bine și să danseze”, a replicat artistul.

În cadrul interviului, Fonsi a dezvăluit și care a fost cel mai drăguț compliment primit în ultimul an, de când ”Despacito” a devenit hit internațional.

”Un profesor de liceu de limba spaniolă a venit la mine și mi-a mulțumit, spunându-mi că datorită piesei mele, elevii lui își doresc acum să învețe spaniolă.”

VIDEO: Luis Fonsi la Billboard Music Awards 2018

What’s UP va concerta la "El Carrusel", festivalul ce îl aduce pe Luis Fonsi în România

Pe 1 iulie, Luis Fonsi va susține primul concert în România. Artistul a confirmat participarea la festivalul "El Carrusel", unde va urca pe aceeaşi scenă cu Maluma. Festivalul debutează pe 30 iunie la Romexpo şi se desfăşoară pe parcursul a două zile.

În ziua în care va concerta Luis Fonsi, va urca pe scena festivalului "El Carrusel" și What’s UP.

"Mă bucur tare că sunt parte din “El Carrusel”! Să cânți pe aceeași scenă cu un artist care anul trecut a doborât orice record, este o adevarată provocare. Ne gândim intens la show, la formulă, la playlist, ne dorim ca totul să iasă așa cum ne-am propus, mai ales că suntem singurii români care urcă pe scena în acea zi”, declară What’s UP.

Pentru eveniment, What’s UP pregătește o nouă formulă de show, formată din 13 oameni talentați ce cântă la vioară, chitară, bas, clape, trompetă, tuba și percuție. În cadrul “El Carrusel”, artistul va cânta unele dintre cele mai cunoscute single-uri ale sale, printre care “Taxi”, “La tine”, ”K la Meteo”,  dar și alte piese.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Luis FonsiWhat's UP
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Câștigătorii Billboard Music Awards 2018

Ed Sheeran și Kendrick Lamar au fost marii câștigători ai galei Billboard Music Awards 2018. Desfășurat pe 20 mai la...

Închide