Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
The Cure
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
Michael Bolton

Olga Verbițchi a filmat un videoclip cu Ștefan Iancu, actorul din pelicula "Un pas în urma serafimilor" - POZE

Olga Verbițchi, câștigatoarea X Factor 2016, și-a serbat ziua de naștere filmând un nou videoclip, alături de actorul Ștefan Iancu. Artista va lansa în curând piesa “Oameni”.
Olga Verbițchi & Ștefan Iancu (Making Of)

Olga Verbițchi & Ștefan Iancu (Making Of)

Anul trecut, de ziua ei, Olga Verbițchi lansa prima sa piesă. La un an de la acest debut, artista a marcat aniversarea vârstei de 17 ani printr-un nou proiect muzical. Olga a filmat pe malul mării un nou videoclip, ce va promova următorul ei single - “Oameni”. La filmări, l-a avut ca partener pe Ștefan Iancu, tânărul actor ce joacă rolul principal în pelicula “Un pas în urma serafimilor”.

“Mi-a plăcut maxim la filmări, în primul rând, pentru că după 9 ani, am văzut din nou marea, i-am ascultat piesele cântate de valuri și am reușit să mă simt altfel. Am avut în spate o echipă minunată, care mi-a făcut ziua mai specială decât mi-aș fi dorit vreodată. Am cunoscut oameni noi și m-am revăzut cu oameni cunoscuți. A fost foarte frumos”, a declara Olga Verbitchi.

Ștefan Iancu a jucat în primul său film, “The Half Life of Timofey Berezin”, la vârsta de 8 ani, iar acum are deja peste 14 filme în palmares. În 2010, a jucat în “The Glass House” și în “Born to Raise Hall”, făcându-se remarcat în proiectul “Nașa” (The Godmother). De-a lungul timpului, a jucat alături de Steven Seagal, Keira Knightly, Dragos Bucur, Laura Cosoi, dar și Smiley și Alex Velea.

Poze cu Olga Verbițchi și Ștefan Iancu la filmarea videoclipului ”Oameni”

Vizionează galeria foto, click pe poze pentru mărire/slideshow

Născută în Chișinău, Olga Verbițchi este câștigătoarea sezonului șase al concursului X Factor, dar și a concursului MusicForKids International Festival. În 2017, Olga a lansat “Prietena ta”, primul single din carieră, o poveste de dragoste inocentă și adolescentină, ce a adunat multe reacții pozitive în mediul online. A urmat single-ul “Pagini albe”, primul featuring al artistei, alături de Kio. La începutul anului a colaborat cu DJ Sava pentru “Coco Bongo”, o piesă de vară, cu un videoclip filmat în Cancun.

Citește mai multe despre Olga Verbițchi
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Johnny Depp va juca într-un film despre moartea lui Notorious B.I.G.

Vă invităm să aflați mai multe detalii despre filmul care investighează moartea lui Notorious B.I.G, în care vor juca Johnny...

Închide