Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Olga Verbițchi a filmat un videoclip cu Ștefan Iancu, actorul din pelicula "Un pas în urma serafimilor" - POZE

Olga Verbițchi, câștigatoarea X Factor 2016, și-a serbat ziua de naștere filmând un nou videoclip, alături de actorul Ștefan Iancu. Artista va lansa în curând piesa “Oameni”.

Publicat

pe

Olga Verbițchi & Ștefan Iancu (Making Of)
Olga Verbițchi & Ștefan Iancu (Making Of)

Anul trecut, de ziua ei, Olga Verbițchi lansa prima sa piesă. La un an de la acest debut, artista a marcat aniversarea vârstei de 17 ani printr-un nou proiect muzical. Olga a filmat pe malul mării un nou videoclip, ce va promova următorul ei single - “Oameni”. La filmări, l-a avut ca partener pe Ștefan Iancu, tânărul actor ce joacă rolul principal în pelicula “Un pas în urma serafimilor”.

“Mi-a plăcut maxim la filmări, în primul rând, pentru că după 9 ani, am văzut din nou marea, i-am ascultat piesele cântate de valuri și am reușit să mă simt altfel. Am avut în spate o echipă minunată, care mi-a făcut ziua mai specială decât mi-aș fi dorit vreodată. Am cunoscut oameni noi și m-am revăzut cu oameni cunoscuți. A fost foarte frumos”, a declara Olga Verbitchi.

Ștefan Iancu a jucat în primul său film, “The Half Life of Timofey Berezin”, la vârsta de 8 ani, iar acum are deja peste 14 filme în palmares. În 2010, a jucat în “The Glass House” și în “Born to Raise Hall”, făcându-se remarcat în proiectul “Nașa” (The Godmother). De-a lungul timpului, a jucat alături de Steven Seagal, Keira Knightly, Dragos Bucur, Laura Cosoi, dar și Smiley și Alex Velea.

Poze cu Olga Verbițchi și Ștefan Iancu la filmarea videoclipului ”Oameni”

  • Olga Verbițchi & Ștefan Iancu (Making of ”Oameni”)

  • Olga Verbițchi (Making of ”Oameni”)

  • Olga Verbițchi (Making of ”Oameni”)

  • Olga Verbițchi & Ștefan Iancu (Making of ”Oameni”)

Născută în Chișinău, Olga Verbițchi este câștigătoarea sezonului șase al concursului X Factor, dar și a concursului MusicForKids International Festival. În 2017, Olga a lansat “Prietena ta”, primul single din carieră, o poveste de dragoste inocentă și adolescentină, ce a adunat multe reacții pozitive în mediul online. A urmat single-ul “Pagini albe”, primul featuring al artistei, alături de Kio. La începutul anului a colaborat cu DJ Sava pentru “Coco Bongo”, o piesă de vară, cu un videoclip filmat în Cancun.

Comentează

Trending