Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia Cum ar arăta un concert Bike-InConcertele Bike-In ar putea fi o variantă mai bună în reluarea activității concertistice, spun experții INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

Nouvelle Vague aduce ritmurile de bossa-nova la Jazz in the Park 2018

Nouvelle Vague, celebrul grup de muzicieni care a cucerit publicul cu ritmuri de bossa-nova, cântă la Jazz in the Park. Concertul va avea loc pe 30 iunie, în Parcul Central din Cluj.
Nouvelle Vague

Nouvelle Vague

Formația Nouvelle Vague vine cu o neașteptată și rafinată interpretare a unor piese new wave, punk și post punk ale unor trupe emblematice precum Depeche Mode, Simple Minds, Sex Pistols, Talk Talk, Robert Palmer, The Sisters of Mercy, Killing Joke, The Clash, Billy Idol, New Order, The Smiths și The Cure.

Trecute printr-un inspirat filtru bossa nova, piesele Nouvelle Vague au devenit ‘’instant hits’’ și s-au regăsit în ultimii 14 ani în playlist-urile cluburilor din toată lumea. Trupa a mizat din plin pe sensibilitatea și versatilitatea unor vocaliste cunoscute ca Vanessa Paradis, Phoebe Kildeer, Camille, Nadeah, Mélanie Pain, Liset Alea sau Helena Noguerra.

Cele 5 discuri editate au adus trupei peste un milion de unități vândute, turnee mondiale și concerte la Royal Albert Hall în Londra, Hollywood Bowl în Los Angeles sau Olympia în Paris.

Povestea Nouvelle Vague continuă cu cel mai recent album, ”I Could Be Happy”. Piese de pe acest disc vor putea fi ascultate live pe 30 iunie, la Jazz in the Park, în Parcul Central.

Line-up-ul Jazz in the Park 2018 e format din nume de excepție ale scenei internaționale și românești. Printre trupele confirmate se află Juan de Marcos Afro Cuban All Stars, Richard Bona, Nik Bartsch’s Ronin, Soweto Kinch, Alfa Mist, Sona Jobarteh, Bill Laurance, The Herbaliser, Forq, Fanfare Ciocârlia, Gallowstreet, Superpoze, Koffie și mulți alții.

Acces la Jazz in the Park 2018:

  • Concertele au loc în Parcul Central, pe malul Someșului, la Opera Maghiară și în curtea Muzeului de Artă.
  • Accesul la concertele din parc și de pe mal sunt cu acces liber, pe bază de bilet neobligatoriu (banii se donează), iar pentru concertele de la muzeu și de la operă sunt puse în vânzare bilete și abonamente.
  • Până pe 30 pot fi cumpărate bilete și abonamente la preț redus.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Nouvelle Vague
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Musicalul MAMMA MIA va avea sonorizare de Broadway

Premiera celui mai așteptat spectacol din România, „MAMMA MIA!”, îi va încânta cu siguranță pe spectatorii Sălii Palatului din București...

Închide