Urmărește-ne în Social Media

Industria muzicala

Mihail a cucerit Italia, "Who You Are" e cea mai difuzată piesă la radio

După ce la începutul lui aprilie, piesa lui Mihail, "Who you are", intrase în topurile din Italia, o lună mai târziu artistul ajunge în vârful clasamentului.

Publicat

pe

“Who You Are” se află în topul difuzărilor la radio în Italia pentru cea de a 6-a săptămână consecutivă. În perioada 27 aprilie  - 3 mai, piesa a ajuns pe primul loc, în urcare de pe locul secund. De asemenea, melodia este printre primele și în topul difuzărilor TV.

Mihail se află în turneu de promovare în Italia, fiind primit cu brațele deschise. Muzicianul urmează să cânte în cadrul uneia dintre cele mai importante emisiuni din Italia, "Che tempo che fa", unde au mai fost invitați în trecut artiști precum Ed Sheeran, U2, JP Cooper sau Jamiroquai.

La momentul actual, piesa “Who You Are” are pe Spotify sute de mii de ascultări: în Milano 35.018 de ascultători pe lună, în Roma 24.841 de ascultători, în Turin 10.353 de ascultători pe lună și în Napoli 6.792. Pe lângă orașele importante din Italia, melodia se mai aude și în Londra, Paris sau Istanbul.

În clasamentul Shazam - Italy Top 100, Mihail se află pe locul 9, cu aproape 300.000 de mii de ascultări. În Italia, melodia a intrat și în playlist-urile MTV și VH1.

Piesa "Who You Are" pe primul loc în Italia

În România, piesa a fost mai multe săptămâni la rând pe prima poziție în topul Media Forest, atât la radio, cât și la TV, clasându-se pe locul 5 în Top Audiențe 2017. De asemenea, la scurt timp după lansare a fost pe locul 1 în trending pe YouTube.

Invitat și în redacția InfoMusic, artistul ne-a declarat mai multe despre "Who You Are":

"E o piesă senină, piesa are o energie senină încă de atunci când visam mult mai naiv. Dar cumva, acum am realizat despre ce era piesa de fapt, despre faptul că trebuie să fiu sincer în primul rând cu mine și cu ceilalți din jurul meu. Pentru că am realizat că foarte mulți oameni dragi sufereau din cauza faptului că nu eram sincer cu ei. Și cumva în piesă am vrut să accentuez monologul între tine și tine, stările alea în care tu vrei să zici ceva, dar te ține ceva legat și cumva prin dans vrei să accentuezi conflictul între ce ești tu și ce emani tu cumva."

La finalul anului trecut, Mihail a lansat o nouă piesă, „Slow Train”, ce prezintă o altă față a muzicii sale, dar și un concept proaspăt de show experimental. „Slow Train” pune în evidență pasiunea artistului pentru muzica electronică, alături de influențele sale pop și alternative prezente în lansările anterioare.

Comentează

Trending