Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Jazz in the Park 2020
INFO CONCERT:
Il Volo
Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia

Mick Jagger are un ritual special înainte de concert

Artistul a mărturisit ce ritual are înainte de a urca pe scenă. Cei doi membri ai trupei The Rolling Stones au început turneul "No Filter", cu un show în Dublin, urmat de alte două spectacole în Londra.
The Rolling Stones

The Rolling Stones

Jagger a explicat că îi place "să intre în stare" înainte de fiecare concert Rolling Stones:

"În backstage, înainte de a urca pe scenă, prefer să mă relaxez, să stau liniștit. Uneori chiar rog pe toată lumea să iasă din camera pentru un minut, ca să mă pot calma și să îmi repet piesele." a declarat starul rock.

Muzicianul a mai spus că dansează în stilul lui Bob Marley și se încălzește pe diferite melodii care sunt în vogă. Acesta a publicat un clip pe Twitter în care se mișca pe scenă, înainte de spectacolul din Dublin, pe piesa lui Joey Purple, "Girls".

Jagger a recunoscut că petrece timp cu Keith Richards înainte de concert, fiecare preferând să cânte altă piesă – Mick Jagger iubește stilul jazz al lui Duke Ellington, iar colegul său de trupă se bucură de rock & rock pe muzica lui Little Richard.

Trupa The Rolling Stones a sărbătorit anul trecut împlinirea a 50 de ani de la apariția albumului ”Their Satanic Majesties Request” relansându-l sub forma unui box set. Versiunea aniversară a discului a fost pusă în vânzare în luna septembrie, iar trupa a lansat videoclipuri cu versuri pentru piesele ”2000 Light Years From Home” și "She's a Rainbow".

Legendele rock vor mai susține și alte concerte în Europa după cum urmează:

5 iunie – Old Trafford Cricket Ground, Manchester
9 iunie – Murrayfield, Edinburgh
15 iunie – Principality Stadium, Cardiff
19 iunie – Twickenham Stadium, Londra
22 iunie - Olympiastadion, Berlin
26 iunie - Orange Velodrome, Marseille
30 iunie - Mercedes-Benz Arena, Stuttgart
4 iulie - Letnany Airport, Praga
8 iulie - PGE Nardowy Stadium, Varșovia

The Rolling Stones au venit în România în 2006, unde au susținut un concert de neuitat pe stadionul “Lia Manoliu” din București. Peste 60.000 de români au fost atunci să îi vadă. Membrii formației au fost impresionați de căldura cu care au fost primiți de public.

Citește mai multe despre The Rolling Stones
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Jessie J lansează albumul "R.O.S.E", o poveste în patru acte - TRAILER

După multe luni de așteptare și suspans, Jessie J lansează cel de-al patrulea material discografic, „R.O.S.E.”. Albumul este compus din...

Închide