Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Artistul congolez Maître Gims concertează la București - PREȚURI BILETE

Maître Gims, artistul congolez care a cucerit topurile muzicale cu piese ca ”Bella” și ”Mi Gna”, concertează pentru prima oară în România. Evenimentul va avea loc pe 22 iunie, la Arenele Romane.

Publicat

pe

Maître Gims
Maître Gims

Autor, compozitor, producător și cântăreț, Gims provine dintr-o familie de muzicieni. Tatăl și unul dintre frati fac parte din câte un band, iar ceilalți doi frați ai săi sunt rapperi pe cont propriu.

Pe numele lui real Gandhi Djuna, Maître Gims s-a născut pe 6 mai 1986 în Kinshasa, Republica Democrată Congo, însă la vârsta de 2 ani s-a mutat cu familia la Paris. Și-a început cariera muzicală încă din liceu, alături de trupa Sexion d'Assaut, moment în care și-a luat și numele de scenă Maître Gims.

La fel ca și în muzică, s-a mișcat foarte repede și în viața personală. S-a însurat foarte tânăr, are 4 copii, propria linie vestimentara, Vortex, și propriul label, MMC afiliat la Universal Music Franța, unde produce deja câțiva artiști aflați la început de drum.

Pe lângă multiplele colaborări cu nume importante din Franța, Gims a lansat până acum 3 albume proprii: "Subliminal" (2013), "Mon coeur avait raison" (2015) și "La Ceinture Noire" (2018). Single-ul "Bella" a fost nominalizat la categoriile ”Cea mai bună piesă” și ”Cel mai bun videoclip” la World Music Awards 2014 și s-a menținut în topul american Billboard vreme de 18 săptămâni.

Cea mai recentă apariție discografică, ”La Ceinture Noire” (2018), include hitul "Mi Gna", o colaborare cu DJ-ul Super Sako și cu Hayko, cel care a câștigat concursul Eurovision în 2007. Piesa are peste 100 milioane de vizualizări pe YouTube și este unul dintre hiturile acestei veri, atât în România, cât și în alte orașe europene.

Pe 22 iunie, cu prilejul primului concert Maître Gims în România, toti iubitorii de cluburi din țară vor putea dansa la Arenele Romane pe ritmuri de rumba congoleză cu iz balcanic, mixate cu hip-hop franțuzesc.

Prețuri bilete la concertul Maître Gims de la Arene:

  • Categoria I (presale) - 249 lei

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte vineri, 22 iunie 2018

Maître Gims - AMÂNAT

Loc
Arenele Romane

Trending