Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Laura Bretan intervievată de InfoMusic pe 3 decembrie 2019Cu gândul la 2020, Laura Bretan vorbește despre majorat, viitorul album și un turneu extins INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Postmodern Jukebox

Maggie Rogers, protejata lui Pharrell Williams, lansează „Fallingwater”

Maggie Rogers lansează „Fallingwater”, o piesă de o frumusețe delicată, produsă de Rostam Batmanglij și Rogers, al cărei videoclip va fi disponibil începând de săptămâna viitoare.
Maggie Rogers

Maggie Rogers

„Fallingwater” este o piesă ce redă în mod fidel configurația unui suflet contorsionat de incertitudini, care se adună sub formă de frustrări și îndoieli legate de propria persoană. „Fallingwater” descrie traseul unei iubiri fără direcții și busola, o dragoste promițătoare, ce se consumă treptat, până în momentul disoluției.

Maggie Rogers este o producătoare, compozitoare și interpretă, originară din Easton, Maryland. Single-ul ei de debut, „Alaska”, a fost #1 în clasamentul Spotify’s Viral 50, în 23 de țări, incluzând și Statele Unite. Cu peste 80 de milioane de stream-uri globale, Rogers a reușit să devină parte a listei Spotify Best of 2016 list. Primul său material discografic a fost EP-ul „Now That The Light Is Fading”, lansat în anul 2017. Următorul său album este programat pentru sfârșitul anului 2018.

Cântăreața se va alătura trupei HAIM într-un turneu internațional, care va include Statele Unite și Europa. De asemenea, artista va bifa și o serie impresionantă de festivaluri anul acesta.

Maggie Rogers este artista care l-a lăsat fără cuvinte pe Pharrell Williams. De la videoclipul în care îşi prezenta compoziţia proprie, “Alaska”, şi până la succes n-a fost decât un pas. Cu un stil muzical unic, tânăra reuşeşte să îşi transforme poveştile în muzică pe ritmuri folk şi dance.

Artista, în vârstă de 23 de ani, a fost descoperită în timpul unui masterclass la New York University, unde a fost invitat surpriză… chiar Pharrell Williams. Acesta s-a arătat profund impresionat de stilul muzical inconfundabil al lui Maggie Rogers, declarând că nu are absolut nimic de adăugat la compoziţia ei, “Alaska”, pe care o scrisese în 15 minute, înainte de curs, fără să ştie că va fi ascultată de autorul piesei “Happy”.

Citește mai multe despre Maggie Rogers
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Suburbia11 - trupa ce face ca toate grijile să dispară

Suburbia11 este grupul muzical pe care îl vom cunoaște astăzi, la JOINewArtist. Muzica trupei este o combinație energică de ska-reggae-punk,...

Închide