Urmărește-ne în Social Media

Industria muzicala

Madonna a avut un moment spectaculos la MET Gala 2018

Madonna a demonstrat încă o dată că este "Regina muzicii pop" cu spectacolul din cadrul evenimentului MET Gala 2018, unde a interpretat hitul din 1989, "Like A Prayer".

Publicat

pe

Madonna
Madonna

Tema de anul acesta a așteptatei gale a fost "Heavenly Bodies: Fashion and the Catholic Imagination". Vedetele s-au întrecut în rochii care mai de care mai spectaculoase, inspirate din religie și spiritualitate. Ceremonia este organizată de către Anna Wintour, redactorul șef al revistei Vogue, fiind în egală măsură unul dintre cele mai discutate evenimente mondene din Statele Unite.

Madonna a apărut pe covorul roșu purtând o creație Jean Paul Gaultier, o rochie neagră dramatică și accesorii cu cruci. Imaginea gotică ne-a dus cu gândul la look-ul artistei din "Frozen". Ce putea să completeze mai bine atmosfera evenimentului? Un moment spectaculos prin interpretarea hitului controversat din 1989, "Like A Prayer". Când a fost lansată această piesă, videoclipul a fost intens criticat de Vatican și interzis în mai multe regiuni.

#metgala #madonna #jeanpaulgaultier #performance #vogue

A post shared by Eyob Yohannes (@eyobyohannes) on

În interiorul Metropolitan Museum of Art au apărut mai mulți călugări ce aveau glugă pe cap și fețele ascunse - una dintre umbre s-a dovedit a fi Madonna, care a început să cânte melodia "Like A Prayer", însoțită de un cor bisericesc. Artista a continuat cu un cover al piesei "Hallelujah" (Leonard Cohen).

În 2015, Madonna lansa piesa "Bitch, I'm Madonna" în colaborare cu Nicki Minaj. Artista a demonstrat încă o data că se poate reinventa constant, prin ritmuri moderne care îți pun imediat sângele în mișcare. Videoclipul a adunat peste 250 de milioane de vizualizări pe YouTube.

Trending