Urmărește-ne în Social Media

Premii muzicale

Macklemore și Kesha vor urca pe scena Billboard Music Awards 2018

Mai sunt doar câteva zile până la unul dintre cele mai așteptate evenimente muzicale ale anului - Billboard Music Awards 2018. Vă invităm să aflați mai multe despre artiștii care urmează să cânte pe 20 mai.

Publicat

pe

MACKLEMORE FEAT KESHA - GOOD OLD DAYS
MACKLEMORE FEAT KESHA - GOOD OLD DAYS

Macklemore și Kesha sunt ultimele nume anunțate la Billboard Music Awards. Aceștia vor interpreta "Good Old Days", piesă ce face parte de pe albumul solo al rapperului, "Gemini", lansat în 2017. Materialul discografic a urcat pe locul 48 în Billboard Hot 100. Cei doi au mai cântat melodia și în emisiunea lui Ellen Degeneres.

Printre ceilalți artiști care vor urca pe scenă se mai numără Camila Cabello, Kelly Clarkson, Ariana Grande, John Legend, Dua LIpa, Jennifer Lopez, Shayn Mendes, BTS, Christina Aguilera sau Demi Lovato. Janet Jackson va primi premiul special ICON Award și va cânta cele mai cunoscute piese. Este prima ei apariție la TV din ultimii 9 ani. De asemnea, Kelly Clarkson va fi gazda evenimentului.

Ed Sheeran, Kendrick Lamar și Bruno Mars au câte 15 nominalizări fiecare la premiile de anul acesta.

Kendrick Lamar a câștigat recent un premiu Pulitzer pentru albumul "DAMN", devenind primul rapper care câștigă această distincție pentru muzică.

Albumul lui Bruno Mars din 2016, "24k Magic" s-a bucurat de reacții pozitive din partea publicului, fiind vândut în milioane de exemplare și reușind să îi aducă artistului și 7 premii Grammy.

Ed Sheeran se află și el printre favoriți; muzicianul a reușit să cucerească topurile cu piesele "Shape of You" și "Castle on the Hill" de pe, cel de al treilea material discografic ÷ ("Divide"). Piesa "Perfect" l-a plasat în clasamentul celor mai bine vânduți artiști din lume.

Toți cei trei artiști au fost nominalizați la categoria Top Artist, alături de Taylor Swift cu 5 nominalizări și Drake cu 9 nominalizări. La categoria Top New Artist Cardi B, Khalid și Camilla Cabello se află printre preferații publicului iar Chainsmokers, Migos, Coldplay sau U2 au mari șanse să plece acasă cu un premiu pentru Top Duo/Group.

Beyonce, Rihanna și SZA își dispută premiul pentru Top R&B Female Artist, iar The Weeknd este nominalizat la categoria Top R&B Male Artist.

Comentează

Trending