Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Ascultă noua piesă a lui Lykke Li, "Two Nights" (ft. Aminé) - AUDIO

Lykke Li continuă promovarea noului album "So Sad So Sexy" lansând piesa "Two Nights", înregistrată în colaborare cu rapper-ul american Aminé. Discul integral va apărea pe piață în luna iunie.

Publicat

pe

Lykke Li
Lykke Li │ FOTO: Dennis DeVoy

După ”Utopia”, ”Deep End” și ”Hard Rain”, Lykke Li continuă promovarea viitorului ei album cu piesa ”Two Nights”. Noul single este o colaborare cu tânărul rapper Aminé, cunoscut pentru piesa lui de debut, "Caroline". Melodia a reușit să urce până pe poziția a 11-a în US Billboard Hot 100, Amine promovând în prezent primul său album, ”Good for You”.

Pe partea de producție a piesei ”Two Nights”, Lykke Li a lucrat cu Skrillex, dar și cu Malay, Bhasker și Jonny Coffer.

Noul disc al artistei suedezese numește "So Sad So Sexy" și va fi pus în vânzare pe 8 iunie. Pe album se găsesc 10 piese noi, inclusiv o colaborare cu rapper-ul american Aminé.

Tracklist Lykke Li - "So Sad So Sexy":

  1. ‘Hard Rain’
  2. ‘Deep End’
  3. ‘Two Nights’ [ft. Aminé]
  4. ‘Last Piece’
  5. ‘Jaguars in the Air’
  6. ‘Sex Money Feelings Die’
  7. ‘So Sad So Sexy’
  8. ‘Better Alone’
  9. ‘Bad Woman’
  10. ‘Utopia’

AUDIO: Lykke Li - "Two Nights" (ft. Aminé)

Lykke Li a început în 2016 să activeze într-un supergrup, intitulat Liv (”viață”, tradus din suedeză). Din această trupă fac parte și Jeff Bhasker (iubitul artistei), Andrew Wyatt și Pontus Winnberg din trupa Miike Snow,  Jonathan Wilson și Stella Mozgawa. Formația interpretează piese ce îmbină sound-ul trupelor ABBA și Fleetwood Mac.

La începutul anului, în februarie, Lykke Li a lansat un cover al piesei "Time In A Bottle", interpretate în original de artistul american de folk Jim Croce. Lansată ca single în 1973, melodia a ajuns hit după moartea muzicianului.

Trending