Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Luis Fonsi vine în România; Creatorul viralului "Despacito" cântă la El Carussel cu Maluma

Luis Fonsi, creatorul hitului viral "Despacito" vine în România. Artistul a confirmat participarea la festivalul "El Carrusel", unde va urca pe aceeaşi scenă cu Maluma. Festivalul debutează pe 30 iunie la Romexpo şi se desfăşoară pe parcursul a două zile.

Publicat

pe

Luis Fonsi vine in Romania El Carrusel 2018
Luis Fonsi vine in Romania El Carrusel 2018 │ FOTO: Luis Fonsi www.facebook.com

Luis Fonsi, pe numele său complet Luis Alfonso Rodríguez López-Cepero este un artist din Puerto Rico, în vârstă de 40 de ani şi creatorul hitului "Despacito". Melodia avea cel mai vizionat clip din lume încă din vara lui 2017. A primit un boost de popularitate în SUA în primăvara anului trecut, când Justin Bieber apărea pe un remix al piesei. Co-creatorii viralului, Fonsi şi Daddy Yankee au primit 4 premii Latin Grammy pentru această creaţie.

În acest moment "Despacito" are 5.1 miliarde de vizualizări pe YouTube. Versiunea cu Justin Bieber a sărit de 622 de milioane de vizualizări.

Festivalul El Carrusel îi aduce pe scenă şi pe Maluma, Andra, Fly Project, Mandinga, DJ Robin Schulz şi Ricky B. Este cel mai mare eveniment axat pe muzică latino-americană găzduit în Capitală. Luis Fonsi este cea mai nouă apariţie surpriză la Festivalul El Carrusel. Artistul lansa în luna noiembrie a anului trecut piesa "Echame la Culpa", colaborare cu Demi Lovato, care a ajuns în topurile 10 din ţări ca Belgia, Germania, Ungaria, Italia, Polonia sau Suedia.

Pe 2 martie 2018 apărea un remix în limba engleză pentru single, sub numele de "Not on You". 2018 este un an special pentru Luis Fonsi, care împlineşte 20 de ani de activitate. Artistul înregistra albumul de debut în 1998, "Comenzare", care a ajuns pe locul 11 în Billboard Top Latin Albums. Muzicianul începea să devină tot mai cunoscut, după înregistrarea unui duet cu Christina Aguilera pe albumul său în limba spaniolă "Mi Reflejo".

Fonsi a cântat în deschiderea lui Britney Spears pe tot parcursul turneului său din 2002, iar în 2003 a concertat în faţa a miliarde de fani la Miss World 2003 în China. Ianuarie 2017 a fost totuşi momentul de explozie de popularitate a puerto-ricanului, pentru că atunci a lansat single-ul "Despacito". Îl vom auzi cu siguranţă la Romexpo la finalul lunii iunie cu ocazia festivalului El Carrusel.

Comentează

Trending