Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Jonas Blue lansează piesa "Rise" feat. Jack & Jack (AUDIO)

Jonas Blue și-a luat din nou în serios rolul creatorului de hit-uri și a lansat piesa „Rise", un featuring cu duo-ul american, Jack & Jack. Noua melodie promite să fie imnul acestei veri, celebrând colaborarea dintre Jonas Blue și cunoscutul club "Hï Ibiza".

Publicat

pe

Jonas Blue face echipa din nou cu Sam Romans și Ed Drewett, alături de care a mai lansat și marele hit al anului 2017, „Mama". Artistul a început să lucreze la piesa „Rise", imediat după ce a auzit un interviu al duo-ului Jack & Jack, la un post de radio din Los Angeles.

Jack & Jack reprezintă un fenomen în adevăratul sens al cuvântului: după ce au devenit cunoscuți datorită lansării aplicației Vine, aceștia s-au bucurat de o popularitate imensă în social media și au profitat de acest avantaj pentru a se lansa în lumea muzicii. Cu 85 de milioane de urmăritori pe platformele sociale, Jack & Jack constituie rețeta succesului garantat.

„Rise" deține datele necesare pentru a domina clasamentele muzicale în această vara - cu un riff care te cuprinde instant, acorduri de pian ce te învăluie, voci calde și inconfundabile, menite să conducă ascultătorii spre o experiență electro/synth-pop de neuitat.

Vara aceasta îl va găsi pe Jonas Blue în postura de a găzdui „Electronic Nature" în noul club techno din insula Ibiza,"Hï", în fiecare duminică noapte, din data de 24 iunie, până pe 23 septembrie.

Cu un palmares impresionant, Jonas a fost nominalizat de patru ori la BRIT Awards, a adunat peste 4 miliarde de stream-uri la nivel global, iar cel mai ascultat track al său, „Fast Car" (o reinterpretare a melodiei lui Tracy Chapman), a reușit performanță de fi certificat cu 39 de discuri de platină.

Trending