Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Jazz in the Park 2020
INFO CONCERT:
Il Volo
Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia

Johnny Depp va juca într-un film despre moartea lui Notorious B.I.G.

Vă invităm să aflați mai multe detalii despre filmul care investighează moartea lui Notorious B.I.G, în care vor juca Johnny Depp și Forest Whitaker.

În toamna acestui an va apărea filmul "City of Lies", o adaptare după cartea lui Randall Sullivan – "LAbyrinth: A Detective Investigates the Murders of Tupac Shakur and Notorious B.I.G., the Implication of Death Row Records' Suge Knight, and the Origins of the Los Angeles Police Scandal".

Johnny Depp a confirmat încă din 2016 că va face parte din distribuția filmului, jucând rolul detectivului Russell Poole, care face echipă cu reporterul Jack Jackson (Forest Whitaker) pentru a încerca să rezolve cazul. Scenariul poartă semnătura lui Christian Contreras, filmul fiind în regia lui Brad Furman. Va apărea în cinematografe pe 7 septembrie.

Tupac Shakur, artistul hip-hop american, a fost ucis la doar 25 de ani pe 7 septembrie 1996 în Las Vegas. Rapperul Christopher Wallace, cunoscut publicului ca The Notorious B.I.G. a fost bănuit că ar fi avut legătură cu moarte lui Tupac. Șase luni mai târziu, acesta a fost și el ucis prin aceeași modalitate – mai multe focuri de armă trase dintr-o mașină care a dispărut imediat.

Citește mai multe despre Notorious B.I.GTupac
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Arctic Monkeys a stabilit un nou record cu albumul "Tranquility Base Hotel + Casino"

La o săptămână de la punerea în vânzare, noul album al trupei Arctic Monkeys deține recordul celui mai rapid vândut...

Închide