Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Johnny Depp își arată calitățile vocale cântând "Heroes" de la David Bowie - VIDEO

După ce și-a convins fanii că poate cânta la chitară, Johnny Depp plusează, preluând și poziția de solist vocal. Aflat pe scenă cu ai săi colegi din Hollywood Vampires, actorul a făcut o surpriză publicului din Pennsylvania, cântând fără dificultăți piesa "Heroes", a lui David Bowie. După concert, înregistrarea a fost urcată pe YouTube, declansând o avalanșă de comentarii pozitive.

Publicat

pe

Johnny Depp cântând ”Heroes” de la David Bowie
Johnny Depp cântând ”Heroes” de la David Bowie

Johnny Depp se simte din ce în ce mai confortabil pe scenă. În ultimii ani s-a acomodat cu poziția de chitarist, iar acum pare pregătit pentru următorul pas: preluarea rolului de solist. Colegii din Hollywood Vampires nu par deloc deranjați de această idee, Alice Cooper având mereu numai cuvinte de laudă la adresa lui Johnny.

Într-un interviu acordat recent pentru Evening Standard, Cooper îl compara pe Johnny Depp cu muzicienii cu care a lucrat până acum, mărturisind că acesta nu este cu nimic mai prejos.

"Scena nu îi este străină. Oamenii vor fi surprinși atunci când îl vor vedea cântând, pentru că se vor gândi la Jack Sparrow. Dar când vor vedea cum sună chitara în trupă, vor spune: <<Stai puțin ! N-aș fi crezut că poate cânta așa>>. E un chitarist adevărat. N-aș lucra cu el dacă n-ar fi la fel de bun ca muzicienii cu care colaborez de obicei."

La fel de convins și de calitățile vocale ale lui Johnny, Alice Cooper i-a pasat în timpul unui concert și rolul de solist. Aflați în Bethlehem, Pennsylvania, Alice Cooper, Joe Perry și Johnny Depp, aka  The Hollywood Vampires, au surprins publicul cu un cover inedit al piesei lui David Bowie, ”Heroes”. La voce a trecut Johnny, spre încântarea fanilor săi aflați la concert, precum și a celor din online, care i-au apreciat prestația ulterior, prin comentarii pe YouTube.

VIDEO: Johnny Depp cântă "Heroes" de la David Bowie

Alice Cooper are planuri mari cu Hollywood Vampires. După lansarea unui album de cover-uri și un turneu ce i-au adus anul trecut și la București, ”vampirii de la Hollywood” plănuiesc să revină anul acesta cu compoziții proprii.

”Trebuie să mai facem un album. Trebuie să mai tragem un album, dar care să nu mai fie cu cover-uri. Va avea doar piese originale", declara Alice Cooper anul trecut.

Primul disc Hollywood Vampires a fost lansat în septembrie 2015 și a inclus cover-uri după piese rock clasice și două piese originale. Trupa a susținut primul concert în România pe 6 iunie 2016. Formația a cântat la Romexpo alături de basistul Duff McKagan și toboșarul Matt Sorum, cunoscuți pentru apartenența la legendara trupă Guns N’Roses. (Vezi poze și citește impresii de la concert.)

Trending