Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Johnny Depp își arată calitățile vocale cântând "Heroes" de la David Bowie - VIDEO

După ce și-a convins fanii că poate cânta la chitară, Johnny Depp plusează, preluând și poziția de solist vocal. Aflat pe scenă cu ai săi colegi din Hollywood Vampires, actorul a făcut o surpriză publicului din Pennsylvania, cântând fără dificultăți piesa "Heroes", a lui David Bowie. După concert, înregistrarea a fost urcată pe YouTube, declansând o avalanșă de comentarii pozitive.
Johnny Depp cântând ”Heroes” de la David Bowie

Johnny Depp cântând ”Heroes” de la David Bowie

Johnny Depp se simte din ce în ce mai confortabil pe scenă. În ultimii ani s-a acomodat cu poziția de chitarist, iar acum pare pregătit pentru următorul pas: preluarea rolului de solist. Colegii din Hollywood Vampires nu par deloc deranjați de această idee, Alice Cooper având mereu numai cuvinte de laudă la adresa lui Johnny.

Într-un interviu acordat recent pentru Evening Standard, Cooper îl compara pe Johnny Depp cu muzicienii cu care a lucrat până acum, mărturisind că acesta nu este cu nimic mai prejos.

"Scena nu îi este străină. Oamenii vor fi surprinși atunci când îl vor vedea cântând, pentru că se vor gândi la Jack Sparrow. Dar când vor vedea cum sună chitara în trupă, vor spune: <<Stai puțin ! N-aș fi crezut că poate cânta așa>>. E un chitarist adevărat. N-aș lucra cu el dacă n-ar fi la fel de bun ca muzicienii cu care colaborez de obicei."

La fel de convins și de calitățile vocale ale lui Johnny, Alice Cooper i-a pasat în timpul unui concert și rolul de solist. Aflați în Bethlehem, Pennsylvania, Alice Cooper, Joe Perry și Johnny Depp, aka  The Hollywood Vampires, au surprins publicul cu un cover inedit al piesei lui David Bowie, ”Heroes”. La voce a trecut Johnny, spre încântarea fanilor săi aflați la concert, precum și a celor din online, care i-au apreciat prestația ulterior, prin comentarii pe YouTube.

VIDEO: Johnny Depp cântă "Heroes" de la David Bowie

Alice Cooper are planuri mari cu Hollywood Vampires. După lansarea unui album de cover-uri și un turneu ce i-au adus anul trecut și la București, ”vampirii de la Hollywood” plănuiesc să revină anul acesta cu compoziții proprii.

”Trebuie să mai facem un album. Trebuie să mai tragem un album, dar care să nu mai fie cu cover-uri. Va avea doar piese originale", declara Alice Cooper anul trecut.

Primul disc Hollywood Vampires a fost lansat în septembrie 2015 și a inclus cover-uri după piese rock clasice și două piese originale. Trupa a susținut primul concert în România pe 6 iunie 2016. Formația a cântat la Romexpo alături de basistul Duff McKagan și toboșarul Matt Sorum, cunoscuți pentru apartenența la legendara trupă Guns N’Roses. (Vezi poze și citește impresii de la concert.)

Citește mai multe despre Hollywood VampiresJohnny Depp
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Maggie Rogers, protejata lui Pharrell Williams, lansează „Fallingwater”

Maggie Rogers lansează „Fallingwater”, o piesă de o frumusețe delicată, produsă de Rostam Batmanglij și Rogers, al cărei videoclip va...

Închide