Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Jessie J lansează albumul "R.O.S.E", o poveste în patru acte - TRAILER

După multe luni de așteptare și suspans, Jessie J lansează cel de-al patrulea material discografic, „R.O.S.E.”. Albumul este compus din patru acte, titlul discului fiind un acronim pentru patru cuvinte cheie: "Realizations", "Obsessions", "Sex" şi "Empowerment".

Publicat

pe

Jessie J (artwork album "R.O.S.E")
Jessie J (artwork album "R.O.S.E")

Fiecare dintre cele patru părți ale albumului tratează subiecte diferite. Astfel, „R.O.S.E.” reușește să atinga punctual teme precum: trezirea la realitate ("Realizations"), obsesiile ("Obsessions"), relațiile intime ("Sex") și puterea ("Empowerment").

„Mi se pare un lucru nebunesc că nu am mai lansat nimic nou de patru ani. Am petrecut această perioadă focusându-mă pe procesul meu de maturizare. Acest lucru se poate simți și în muzică, R.O.S.E. reprezentând fidel jurnalul meu, într-o singură melodie. Sunt mai mult decât fericită că toată lumea a așteptat nerăbdătoare acest album.” – Jessie J

Povestea albumului „R.O.S.E.” a luat naștere odată cu lansarea primului single, „Think About That”, și a continuat prin piesa „Not My Ex”, care a ajuns să adune 7 milioane de stream-uri pe Spotify și 20 de milioane de vizualizări pe YouTube.

TRAILER Album: Jessie J - "R.O.S.E. IN BLOOM"

Venind în completarea marii lansări „R.O.S.E.”, Jessie J a făcut cunoscut publicului si videoclipul piesei „Queen”, care tratează un subiect delicat și reușește să transmită un mesaj emoționant și puternic. Versurile piesei promovează ideea de respect față de propria persoană și acceptare de sine.

Fiecare parte a albumului "R.O.S.E." este lansată individual, în perioada 22 - 25 mai. Tracklistul discului cuprinde 16 piese, câte 4 pe fiecare parte a materialului.

Tracklist "R.O.S.E." - Jessie J: 

R.O.S.E. (Realisations)

 1. OH LORD (Interlude)
 2. THINK ABOUT THAT
 3. DOPAMINE
 4. EASY ON ME

R.O.S.E. (Obsessions)

 1. REAL DEAL
 2. PETTY
 3. NOT MY EX
 4. FOUR LETTER WORD

R.O.S.E (Sex)

 1. QUEEN
 2. ONE NIGHT LOVER
 3. DANGEROUS
 4. PLAY

R.O.S.E (Empowerment)

 1. GLORY
 2. ROSE CHALLENGE (Interlude)
 3. SOMEONE’S LADY
 4. I BELIEVE IN LOVE

De curând, Jessie J a cunoscut un succes fenomenal în China, unde s-a alăturat cunoscutului show „SINGER”, cântând săptămânal în fața unei audiențe de peste 250 de milioane de oameni și devenind primul artist internațional care a reușit să câștige această competiție.

PUBLICITATE
Comentează

Lifestyle

Jessie J a ajuns la spital după ce și-a pierdut temporar auzul

Jessie J a fost nevoită să petreacă Ajunul Crăciunului în spital după ce starea sa de sănătate s-a deteriorat. Cântăreața în vârstă de 32 de ani se află acum sub tratament și se simte mai bine. Găsești detalii în articol.

Publicat

pe

Concert Jessie J la Electric Castle pe 22 iulie 2018 │ FOTO: Alex Vlad Covaci / InfoMusic.ro

Jessie J, pe numele său real Jessica Cornish, a ajuns la spital după ce nu mai putea să audă cu urechea dreaptă și își tot pierdea echilibrul. Cântăreața a fost diagnosticata cu boala Ménière. Aceasta este o afecțiune a urechii interne care produce vertij, hipoacuzie neurosenzorială fluctuantă și tinitus (țiuitul urechii).

Jessie J a fost cea care a dezvăluit acest diagnostic. Artista le-a povestit fanilor experiența, prin intermediul paginii sale de Instagram:

"Când m-am trezit am simțit că nu mai aud deloc cu urechea și că nu pot merge în linie dreaptă. Mi s-a spus că am boala Ménière. Știu că o mulțime de oameni suferă de asta și multe persoane m-au contactat și mi-au dat sfaturi. Ar fi putut fi mult mai rău, așa că asta este. Sunt foarte recunoscătoare pentru starea mea de sănătate. Doar că m-a luat prin surprindere. Însă mă bucur că am mers din timp la spital și au descoperit care este problema. Am primit tratamentul potrivit, așa că mă simt mult mai bine astăzi.

În ceea ce privește cariera muzicală, ultimele materiale discografice al cântăreței britanice au fost lansate în 2018. Unul dintre ele este un album cu melodii de Crăciun, intitulat "This Christmas Day". Al doilea album este "R.O.S.E", compus din patru acte, titlul discului fiind un acronim pentru patru cuvinte cheie: "Realizations", "Obsessions", "Sex" şi "Empowerment".

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< iun. 2021 >>
lmmjvsd
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4

Trending