Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Jessie J lansează albumul "R.O.S.E", o poveste în patru acte - TRAILER

După multe luni de așteptare și suspans, Jessie J lansează cel de-al patrulea material discografic, „R.O.S.E.”. Albumul este compus din patru acte, titlul discului fiind un acronim pentru patru cuvinte cheie: "Realizations", "Obsessions", "Sex" şi "Empowerment".

Publicat

pe

Jessie J (artwork album "R.O.S.E")
Jessie J (artwork album "R.O.S.E")

Fiecare dintre cele patru părți ale albumului tratează subiecte diferite. Astfel, „R.O.S.E.” reușește să atinga punctual teme precum: trezirea la realitate ("Realizations"), obsesiile ("Obsessions"), relațiile intime ("Sex") și puterea ("Empowerment").

„Mi se pare un lucru nebunesc că nu am mai lansat nimic nou de patru ani. Am petrecut această perioadă focusându-mă pe procesul meu de maturizare. Acest lucru se poate simți și în muzică, R.O.S.E. reprezentând fidel jurnalul meu, într-o singură melodie. Sunt mai mult decât fericită că toată lumea a așteptat nerăbdătoare acest album.” – Jessie J

Povestea albumului „R.O.S.E.” a luat naștere odată cu lansarea primului single, „Think About That”, și a continuat prin piesa „Not My Ex”, care a ajuns să adune 7 milioane de stream-uri pe Spotify și 20 de milioane de vizualizări pe YouTube.

TRAILER Album: Jessie J - "R.O.S.E. IN BLOOM"

Venind în completarea marii lansări „R.O.S.E.”, Jessie J a făcut cunoscut publicului si videoclipul piesei „Queen”, care tratează un subiect delicat și reușește să transmită un mesaj emoționant și puternic. Versurile piesei promovează ideea de respect față de propria persoană și acceptare de sine.

Fiecare parte a albumului "R.O.S.E." este lansată individual, în perioada 22 - 25 mai. Tracklistul discului cuprinde 16 piese, câte 4 pe fiecare parte a materialului.

Tracklist "R.O.S.E." - Jessie J: 

R.O.S.E. (Realisations)

  1. OH LORD (Interlude)
  2. THINK ABOUT THAT
  3. DOPAMINE
  4. EASY ON ME

R.O.S.E. (Obsessions)

  1. REAL DEAL
  2. PETTY
  3. NOT MY EX
  4. FOUR LETTER WORD

R.O.S.E (Sex)

  1. QUEEN
  2. ONE NIGHT LOVER
  3. DANGEROUS
  4. PLAY

R.O.S.E (Empowerment)

  1. GLORY
  2. ROSE CHALLENGE (Interlude)
  3. SOMEONE’S LADY
  4. I BELIEVE IN LOVE

De curând, Jessie J a cunoscut un succes fenomenal în China, unde s-a alăturat cunoscutului show „SINGER”, cântând săptămânal în fața unei audiențe de peste 250 de milioane de oameni și devenind primul artist internațional care a reușit să câștige această competiție.

Concerte & turnee

Jessie J cântă în premieră la București, în cadrul Unforgettable Festival 2024

Jessie J va urca pe scenă alături de Lara Fabian, Havasi, Garou, Al Bano și Romina Power, Gheorghe Zamfir, Gipsy Kings și mulți alții la Unforgettable Festival, între 13 - 15 septembrie, la Romexpo. Găsești în articol mai multe detalii.

Publicat

pe

Concert Jessie J la Electric Castle pe 22 iulie 2018 │ FOTO: Alex Vlad Covaci / InfoMusic.ro

În weekendul 13-15 septembrie, Roxempo va fi gazda unui eveniment muzical de neratat: Unforgettable Festival. Publicul din România și nu numai va fi parte dintr-o sărbătoare a muzicii ce va traversa patru generații, reunind artiști de renume internațional din lumea muzicii clasice și moderne.

Jessie J vine la București

Superstarul internațional va urca pe scena Unforgettable Festival și promite un show spectaculos. Cunoscută pentru hituri precum "Price Tag", "Domino" sau "Bang Bang", Jessie J va aduce o explozie de energie și carismă la Romexpo, transformând scena într-un spectacol de neuitat. Pregătiți-vă să fiți electrizați de vocea sa impresionantă și de duetul unic pe care îl pregătește.

Fanii se pot aștepta la o performanță memorabilă, în care energia, carisma și talentul său de a îmbina ritmuri captivante cu mesaje puternice vor transforma scena într-un teren de joacă al muzicii live, plin de surprize și momente de neuitat. Jessie J va aduce un aer fresh pe scena festivalului, marcând una dintre cele mai vibrante și dinamice prestații ale ediției.

Lineup memorabil și colaborări în premieră mondială

Festivalul Unforgettable va transforma Bucureștiul în epicentrul artei muzicii. Timp de 3 zile, Romexpo va deveni o arenă a muzicii live, cu 12 spectacole ce vor avea drept protagoniști 20 de artiști de talie internațională. Printre aceștia se numără Al Bano and Romina Power, emblematicul duo italian, care vine în România să ne încânte cu melodiile care au cucerit Europa în anii '80, în timp ce Julien Dassin va omagia muzica tatălui său, Joe Dassin, prin interpretări contemporane ale hiturilor sale celebre. Gipsy Kings, celebra trupă franceză, va ridica atmosfera cu ritmurile sale flamenco și rumba, garantând momente pline de energie și dans, iar Lara Fabian și Garou vor aduce pe scenă pop-ul internațional și rock-ul cu un strop de emoție profundă și interpretări care ating sufletul. Va fi prezent și Havasi, cunoscutul pianist din Ungaria, renumit pentru combinația sa unică de muzică clasică, rock și elemente electronice.

Pe scena Unforgettable Festival vor urca și maestrul Gheorghe Zamfir, Laura Bretan, tânăra soprană care a uimit publicul la nivel mondial cu talentul său vocal excepțional, Elena Mosuc, cunoscută pentru interpretările sale vibrante din operele lui Mozart, Puccini și Monsserat Marti Caballe, cu o prestație care reflectă moștenirea muzicală regală a mamei sale.

Orchestra Operei Naționale București, sub bagheta maeștrilor dirijori de talie mondială - Daniel Jinga, Giora Linenberg și Alterisio Paoletti - va acompania momentele festivalului, pus în scenă cu multă pasiune de inegalabilul regizor Claudiu Stan. Nu va lipsi nici Sorin Francu, actorul cu o prezență scenică inegalabilă.

Duete în premieră mondială

Un element care va da o notă inedită întregului festival este reprezentat de duetele care se vor întâmpla în premieră mondială. Pentru prima dată pe o scenă, Garou va cânta cu Lara Fabian, alături de Julien Dassin, Daniel Lavoie, Chiara Di Bari melodiile din celebrul musical "Notre-Dame de Paris", inclusiv hit-ul "Belle", iubit de milioane de oameni.

Al Bano si Romina Power vor cânta în premieră simfonic cu maestrul Gheorghe Zamfir, în timp ce Havasi și Laura Bretan vor pregăti un moment muzical unic. Organizatorii vor construi și alte momente speciale care îi vor încânta și pe cei mai pretențioși participanți.

Prețuri bilete Unforgettable Festival 2024

  • Abonamentele și bilete de o zi pot fi achiziționate online, la prețuri ce pornesc de la 672 lei, preț special în pre-sale pentru abonamentul standard de 3 zile, respectiv de la 249 lei, preț special în pre-sale pentru biletele de o zi. Pentru mai multe detalii despre bilete și modalitatea de achiziționare, accesează agenda InfoMusic.
Citește în continuare

Trending