Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Jessie J lansează albumul "R.O.S.E", o poveste în patru acte - TRAILER

După multe luni de așteptare și suspans, Jessie J lansează cel de-al patrulea material discografic, „R.O.S.E.”. Albumul este compus din patru acte, titlul discului fiind un acronim pentru patru cuvinte cheie: "Realizations", "Obsessions", "Sex" şi "Empowerment".

Publicat

pe

Jessie J (artwork album "R.O.S.E")
Jessie J (artwork album "R.O.S.E")

Fiecare dintre cele patru părți ale albumului tratează subiecte diferite. Astfel, „R.O.S.E.” reușește să atinga punctual teme precum: trezirea la realitate ("Realizations"), obsesiile ("Obsessions"), relațiile intime ("Sex") și puterea ("Empowerment").

„Mi se pare un lucru nebunesc că nu am mai lansat nimic nou de patru ani. Am petrecut această perioadă focusându-mă pe procesul meu de maturizare. Acest lucru se poate simți și în muzică, R.O.S.E. reprezentând fidel jurnalul meu, într-o singură melodie. Sunt mai mult decât fericită că toată lumea a așteptat nerăbdătoare acest album.” – Jessie J

Povestea albumului „R.O.S.E.” a luat naștere odată cu lansarea primului single, „Think About That”, și a continuat prin piesa „Not My Ex”, care a ajuns să adune 7 milioane de stream-uri pe Spotify și 20 de milioane de vizualizări pe YouTube.

TRAILER Album: Jessie J - "R.O.S.E. IN BLOOM"

Venind în completarea marii lansări „R.O.S.E.”, Jessie J a făcut cunoscut publicului si videoclipul piesei „Queen”, care tratează un subiect delicat și reușește să transmită un mesaj emoționant și puternic. Versurile piesei promovează ideea de respect față de propria persoană și acceptare de sine.

Fiecare parte a albumului "R.O.S.E." este lansată individual, în perioada 22 - 25 mai. Tracklistul discului cuprinde 16 piese, câte 4 pe fiecare parte a materialului.

Tracklist "R.O.S.E." - Jessie J: 

R.O.S.E. (Realisations)

 1. OH LORD (Interlude)
 2. THINK ABOUT THAT
 3. DOPAMINE
 4. EASY ON ME

R.O.S.E. (Obsessions)

 1. REAL DEAL
 2. PETTY
 3. NOT MY EX
 4. FOUR LETTER WORD

R.O.S.E (Sex)

 1. QUEEN
 2. ONE NIGHT LOVER
 3. DANGEROUS
 4. PLAY

R.O.S.E (Empowerment)

 1. GLORY
 2. ROSE CHALLENGE (Interlude)
 3. SOMEONE’S LADY
 4. I BELIEVE IN LOVE

De curând, Jessie J a cunoscut un succes fenomenal în China, unde s-a alăturat cunoscutului show „SINGER”, cântând săptămânal în fața unei audiențe de peste 250 de milioane de oameni și devenind primul artist internațional care a reușit să câștige această competiție.

PUBLICITATE
Comentează

AGENDA DE CONCERTE

<< oct. 2022 >>
lmmjvsd
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Trending