Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Cătălin Rulea (Toulouse Lautrec) @InfoMusicVIDEO: Dezbatem "Șmecherul din tine" cu Cătălin Rulea la X ani de Toulouse Lautrec - Află care-i șmecheria INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
BZN / Michael BoltonCu voucherul InfoMusic, obții 45% reducere la concertele BZN și Michael Bolton Olanda este câștigătoarea Eurovision 2019 - VEZI CLASAMENTUL Lucia la InfoMusicLucia tratează un tabu al societății în piesa Catastrophe: "Mă lovesc de chestia asta foarte des" - VIDEO Un bis plin de dragoste de la Lenny Kravitz - RECENZIE CONCERT

Jessie J lansează albumul "R.O.S.E", o poveste în patru acte - TRAILER

După multe luni de așteptare și suspans, Jessie J lansează cel de-al patrulea material discografic, „R.O.S.E.”. Albumul este compus din patru acte, titlul discului fiind un acronim pentru patru cuvinte cheie: "Realizations", "Obsessions", "Sex" şi "Empowerment".
Jessie J (artwork album

Jessie J (artwork album "R.O.S.E")

Fiecare dintre cele patru părți ale albumului tratează subiecte diferite. Astfel, „R.O.S.E.” reușește să atinga punctual teme precum: trezirea la realitate ("Realizations"), obsesiile ("Obsessions"), relațiile intime ("Sex") și puterea ("Empowerment").

„Mi se pare un lucru nebunesc că nu am mai lansat nimic nou de patru ani. Am petrecut această perioadă focusându-mă pe procesul meu de maturizare. Acest lucru se poate simți și în muzică, R.O.S.E. reprezentând fidel jurnalul meu, într-o singură melodie. Sunt mai mult decât fericită că toată lumea a așteptat nerăbdătoare acest album.” – Jessie J

Povestea albumului „R.O.S.E.” a luat naștere odată cu lansarea primului single, „Think About That”, și a continuat prin piesa „Not My Ex”, care a ajuns să adune 7 milioane de stream-uri pe Spotify și 20 de milioane de vizualizări pe YouTube.

TRAILER Album: Jessie J - "R.O.S.E. IN BLOOM"

Venind în completarea marii lansări „R.O.S.E.”, Jessie J a făcut cunoscut publicului si videoclipul piesei „Queen”, care tratează un subiect delicat și reușește să transmită un mesaj emoționant și puternic. Versurile piesei promovează ideea de respect față de propria persoană și acceptare de sine.

Fiecare parte a albumului "R.O.S.E." este lansată individual, în perioada 22 - 25 mai. Tracklistul discului cuprinde 16 piese, câte 4 pe fiecare parte a materialului.

Tracklist "R.O.S.E." - Jessie J: 

R.O.S.E. (Realisations)

 1. OH LORD (Interlude)
 2. THINK ABOUT THAT
 3. DOPAMINE
 4. EASY ON ME

R.O.S.E. (Obsessions)

 1. REAL DEAL
 2. PETTY
 3. NOT MY EX
 4. FOUR LETTER WORD

R.O.S.E (Sex)

 1. QUEEN
 2. ONE NIGHT LOVER
 3. DANGEROUS
 4. PLAY

R.O.S.E (Empowerment)

 1. GLORY
 2. ROSE CHALLENGE (Interlude)
 3. SOMEONE’S LADY
 4. I BELIEVE IN LOVE

De curând, Jessie J a cunoscut un succes fenomenal în China, unde s-a alăturat cunoscutului show „SINGER”, cântând săptămânal în fața unei audiențe de peste 250 de milioane de oameni și devenind primul artist internațional care a reușit să câștige această competiție.

Citește și acest articol:

Citește mai multe despre Jessie J
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Olga Verbițchi a filmat un videoclip cu Ștefan Iancu, actorul din pelicula "Un pas în urma serafimilor" - POZE

Olga Verbițchi, câștigatoarea X Factor 2016, și-a serbat ziua de naștere filmând un nou videoclip, alături de actorul Ștefan Iancu....

Închide