Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Cătălin Rulea (Toulouse Lautrec) @InfoMusicVIDEO: Dezbatem "Șmecherul din tine" cu Cătălin Rulea la X ani de Toulouse Lautrec - Află care-i șmecheria INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
BZN / Michael BoltonCu voucherul InfoMusic, obții 45% reducere la concertele BZN și Michael Bolton Olanda este câștigătoarea Eurovision 2019 - VEZI CLASAMENTUL Lucia la InfoMusicLucia tratează un tabu al societății în piesa Catastrophe: "Mă lovesc de chestia asta foarte des" - VIDEO Un bis plin de dragoste de la Lenny Kravitz - RECENZIE CONCERT

Jennifer Lopez și Jimmy Fallon se întrec în mișcări de dans rapide - VIDEO

Jennifer Lopez reamintește publicului că dansul a fost prima ei pasiune, profesând în acest domeniu cu ani buni înainte de a-și începe cariera muzicală și a avea primul ei hit ("If You Had My Love"). Artista ”i-a făcut jocul” lui Jimmy Fallon, acceptându-i provocarea de a dansa rapid pe melodii lente. Câștigătorul a fost ales de cei prezenți în platou, prin aplauze.
Jennifer Lopez VS. Jimmy Fallon (Fast Dance Off)

Jennifer Lopez VS. Jimmy Fallon (Fast Dance Off)

La 48 de ani (49 în iulie), Jennifer Lopez este într-o formă excelentă, recent având prilejul de a arăta și publicului acest lucru. Artista a fost invitată în emisiunea lui Jimmy Fallon pentru a participa la unul dintre cele mai noi jocuri prezentate în cadrul emisiunii.

Deși este cunoscută firea competitivă a lui Jimmy Fallon, în cazul noului joc ”Fast Dance-Off” a fost dezavantajat din start, având-o ca ”oponentă” pe Jennifer Lopez. Cu o carieră în showbiz începută ca dansatoare în trupa New Kids on the Block, J. Lo s-a făcut remarcată în dans cu ani buni înainte de a-și începe cariera muzicală.  În 1991 a devenit dansatoare Fly Girl în show-ul de televiziune In Living Color, câțiva ani mai târziu făcând parte din trupa de dansatoare a lui Janet Jackson. O puteți vedea dansând chiar în unul dintre videoclipurile lui Janet - ”That's The Way Love Goes”.

În jocul cu mișcări de dans rapide pe melodii lente al lui Fallon, Jennifer Lopez a avut ocazia să demonstreze că nu și-a pierdut deloc mobilitatea, artista strălucind pe ringul de dans. J. Lo se află, de altfel, și în juriul emisiunii ”World of Dance”, difuzată de NBC.

VIDEO: Mișcări de dans rapide cu Jennifer Lopez și Jimmy Fallon

Jennifer Lopez pregătește în prezent lansarea celui de-al doilea său album în limba spaniolă, după ”Como Ama una Mujer” (2007). Noul ei material este intitulat ”Por Primera Vez” (în traducere ”Pentru Prima Oară”) și este așteptat să apară pe piață anul acesta. Cel mai recent single extras de pe acest material se numește ”El Anillo” (în traducere ”Inelul”), piesa fiind lansată cu videoclip în luna aprilie.

Citește mai multe despre Jennifer Lopez
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Guns N' Roses relansează albumul "Appetite for Destruction", cu zeci de melodii nemaiauzite până acum

"Appetite for Destruction" este unul dintre albumele de căpătâi pentru genurile hard rock şi heavy metal, cu influenţe serioase de...

Închide