Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Slipknot

James Hetfield este fan Ghost. Urmărește-l cântând piesa "Cirice" - VIDEO

James Hetfield se numără printre fanii declarați ai trupei suedeze Ghost. Anul trecut, solistul Metallica a fost văzut în public la unul dintre concertele formației, recent cântând la repetiții piesa "Cirice" a suedezilor, recompensată în 2016 cu Grammy.
James Hetfield

James Hetfield

James Hetfield are o mare slăbiciune pentru trupa suedeză de heavy metal Ghost. În 2011, a purtat un tricou cu sigla formației în cadrul unui interviu cu SVT, mărturisind cu acest prilej că este un mare fan al suedezilor.

”Sunt în fan clubul lor”, spunea Hetfield atunci râzând. ”Nici măcar n-am știut cum arată până nu le-am văzut ultimul videoclip. Întâi le-am auzit muzica și mi s-a părut să sună grozav, diferit, foarte melodic, o gură de aer proaspăt pe segmentul metal. Mi-a amintit puțin de rock-ul anilor '70, care mie personal mi-a plăcut foarte mult. Așa că da, iubesc trupa asta.”

Părerea solistului Metallica privind muzica formației Ghost nu s-a schimbat, de curând acesta cântând în joacă, la repetiții, un fragment din piesa "Cirice". Melodia se regăsește pe albumul din 2015 al trupei Ghost, "Meliora", material pentru care suedezii au primit și un Grammy, în categoria Best Hard Rock/Metal Album.

VIDEO: James Hetfield cântând piesa "Cirice" de la Ghost

Hetfield a asistat și unul dintre concertele acestei trupe, în iulie 2017 fiind zărit în public la show-ul Ghost din Toronto. Solistul Metallica poate fi văzut susținând ritmul cu mult patos.

Ghost pregătește în prezent lansarea celui de-al 4-lea album de studio. Intitulat ”Prequelle”, materialul va fi pus în vânzare pe 1 iunie, de pe acest disc fiind promovate deja piesele ”Dance Macabre” și ”Rats”. Albumul a fost produs de Tom Dalgety, care a lucrat anterior și cu Royal Blood şi Opeth.

Ghost și-a început activitatea în 2006 şi a devenit cunoscută foarte rapid, atât datorită muzicii, cât și a vestimentației membrilor trupei. Solistul se îmbracă în papă, colegii săi purtând măști.

Citește mai multe despre GhostJames HetfieldMetallica
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Horia Brenciu aniversează 25 de ani de carieră în cadrul a 3 concerte la Sala Palatului

În această iarnă, Horia Brenciu aniversează 25 de ani de carieră în cadrul a trei spectacole de amploare. Concertele vor...

Închide