Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

J Balvin a lansat albumul "Vibras" - VEZI TRACKLIST

Artistul columbian J Balvin își continuă inițiativa de a globaliza reggaeton-ul, prin lansarea albumului pe care o lume întreagă îl așteaptă cu sufletul la gură, „Vibras”.

Publicat

pe

J Balvin
J Balvin

Prin single-uri precum „Mi Gente” și „Machika”, Balvin a încercat să promoveze în peisajul internațional limba spaniolă și cultură latină iar numărul uluitor de stream-uri și vizualizări pare a fi dovadă clară a succesului care încununează acest demers.

„Ideea din spatele acestui album și a titulaturii sale a venit în momentul în care am văzut că a creat o punte de legătură între toate audiențele lumii, făcându-mă să doresc să creez mai multe piese ce combină beat-uri și ritmuri internaționale cu un accent clasic de reggaetón, la auzul căreia toți oamenii să poată vibra. Bucuria sentimentului de a vedea lumea cum se conectează prin sunetul culturii noastre nu se poate compară cu nimic.” – J Balvin

Odată cu lansarea albumului „Vibras”, J Balvin adaugă în palmaresul său o colecție nouă, care combină piese ce omagiază sunetul autentic de raggaeton, dar simultan se aventurează pe teritorii necunoscute. Noua muzică propusă de artistul din Medellin denotă un echilibru perfect între genuri, lucru ușor vizibil și prin notorietatea pe care au căpătat-o atât de rapid single-urile „Ahora” și „Ambiente”, care se regăsesc și pe tracklist-ul albumului „Vibras”.

José Álvaro Osorio Balvin – cunoscut de către fani drept J Balvin - se numără printre puținii artiști care au fost premiați cu multiple distincții Latin Grammy și recunoscuți de Billboard drept „cel mai mare succes pe care l-a cunoscut muzică latino în ultimii ani”. Prin stilul său caracteristic și albumele precedente („La Familia” și „Energia”), Balvin a reușit să își extindă aria de influență și să cuprindă întreagă geografie planetară, devenind un fenomen de proporții. De-a lungul carierei, Balvin a colaborat cu nume mari din industria muzicală, printre care și Beyoncé, Justin Bieber, Cardi B, Liam Payne, Nicky Jam, Pharrell Williams, Ariana Grande, Major Lazer, Poo Bear, Juanes, Daddy Yankee sau Camila Cabello.

Tracklist „Vibras”

  1. Vibras feat. Carla Morrison
  2. Mi gente feat. Willy William
  3. Ambiente
  4. Cuando tu quieras
  5. No es justo feat. Zion & Lennox
  6. Ahora
  7. Brillo feat. Rosalia
  8. En mi (interlude)
  9. En mi
  10. Peligrosa
  11. Noches pasadas
  12. Tu verdad
  13. Donde estaras
  14. Machika feat. Jeon & Anitta

Trending