Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Cătălin Rulea (Toulouse Lautrec) @InfoMusicVIDEO: Dezbatem "Șmecherul din tine" cu Cătălin Rulea la X ani de Toulouse Lautrec - Află care-i șmecheria INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
BZN / Michael BoltonCu voucherul InfoMusic, obții 45% reducere la concertele BZN și Michael Bolton Olanda este câștigătoarea Eurovision 2019 - VEZI CLASAMENTUL Lucia la InfoMusicLucia tratează un tabu al societății în piesa Catastrophe: "Mă lovesc de chestia asta foarte des" - VIDEO Un bis plin de dragoste de la Lenny Kravitz - RECENZIE CONCERT

INNA a ajuns la spital după ce scena pe care cânta s-a prăbuşit la Istanbul

INNA a ajuns la spital sâmbătă seara, după ce scena pe care cânta la Istanbul s-a prăbuşit. Artista a trecut prin momente de panică atunci când incidentul a avut loc, în timpul reprezentaţiei sale. Din fericire muziciana nu a păţit nimic grav, dar a ajuns totuşi pe patul de spital.
Inna scena prabusita Istanbul spital

Inna scena prabusita Istanbul spital (foto: INNA)

INNA a postat fotografia de mai sus pe Instagram pentru a îşi linişti fanii. O vedem cu picioarele bandajate, dar cu o atitudine pozitivă, cu degetele în semn de "OK". Cauzele prăbuşirii scenei de la Istanbul nu sunt cunoscute încă şi nu e clar dacă au fost şi alţi răniţi.

Creatoarea hitului "Nirvana" a postat următorul mesaj pe Instagram:

Scena s-a prăbușit. Eu sunt bine! Mulţumesc Lui Dumnezeu! Vă mulțumim că ați venit! Iubire şi pace pentru voi toţi! Continuăm turneul nostru în Turcia. Ne vedem mâine la Ankara.

Având în vedere că artista va participa la un concert în Ankara mâine, înseamnă că nu a fost grav rănită. O vedem totuşi pansată pe picioare în fotografie. Momentul incidentului a fost surprins de un fan, care fima reprezentaţia artistei. Aceasta cânta şi dansa într-o porţiune înclinată a scenei, care a cedat şi tânăra s-a prăbuşit de la aproximativ 2 metri înălţime.

Aşa ceva se lasă cu o gleznă luxată de obicei, dar sperăm ca INNA să fie bine. Muziciana se află în turneu în Turcia, pentru a promova albumul "Nirvana", lansat anul trecut. De pe acel LP am putut asculta single-uri precum "Tropical", "Hands Up" sau "Lights". La finalul lunii trecute INNA lansa o piesă împreună cu The Motans, "Pentru Că".

INNA a lansat în luna februarie piesa "Me Gusta", care indică o nouă direcţie pentru autoarea de hituri dance pop. Aceasta pregăteşte un album în limba spaniolă, pe care îl va lansa în cursul acestui an.

Citește mai multe despre Inna
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Israelul a câștigat Eurovision 2018 - VIDEO & CLASAMENT

Netta a câștigat Marea Finală Eurovision 2018 cu melodia "Toy", ducând ediția viitoare a concursului în Israel. Cântecul ocupase primul...

Închide