Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Încă o scenă anunțată și nume noi la Revolution Festival 2018

Organizatorii Silver Hayes din Glastonbury aduc o nouă scenă la Revolution Festival 2018. Împreună cu scena vine și echipajul de DJ din Bristol, care pun de la roots la funk, de la disco la bassline și de la world music la groove.

Publicat

pe

Noi confirmăti la Revolution Festival 2018
Noi confirmăti la Revolution Festival 2018

Publicul se poate aștepta la clasici, la neobișnuit, la necunoscut și la piese-bombă. La Revolution Festival 2018, Bristol întâlnește Timișoara. Line-up-ul îl include pe lord-ul disco Free the Real, Christophe de la Futureboogie, producătoarea de bass music LUCY, dealer-ul de dub și roots Two Kings, maestrul de mash-up-uri Sledgehead, Up Bustle & Out de la Ninja Tune, Lovely Mummy alias Little, rezidenta 10TwentyRadio Bristol Kiia, veteranul Sepia, DJ și fotografa BETH, curator la Silver Hayes Baby Malc Selector, precum și cunoscătorul Glasto Gamble Selector.

De asemenea, Music Guru, scena principală a festivalului, le urează binevenit jammerilor locali V.A.G., rockerilor de la Flare și Mere, dar și celor de la Satellites care aduc cu ei noise/pop direct din Cluj.

O listă masivă de artiști a fost confirmată și la Xtreme stage, organizatorii anunțând și alte noi formații. Lineup-ul este completat astfel de Grade 2, Honesty, B.ton, Blight, Breathelast, The :Egocentrics și Vespera.

AUDIO: The :Egocentrics - "Center of the Cyclone" (2011)

Revolution Festival 2018 va avea loc între 31 mai și 2 iunie la Muzeul Satului Bănățean din Timișoara. În line-up au fost confirmați Gogol Bordello, Dub FX, Wilkinson, Mortiis, 1000mods, Nicole Moudaber, Raresh, Barac b2b Gescu și alți peste 200 de artiști în 10 zone de festival.

Prețuri bilete la Revolution Festival 2018:

  • 99 lei – early bird (bilet de 3 zile la prețul unei singure zi)
  • 189 lei – pachet exclusiv de camping (bilet de 3 zile + camping)

A patra ediție a festivalului este susținută exclusiv de Consiliul Local Timișoara și Consiliul Județean Timiș.

Trending