Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Guns N' Roses relansează albumul "Appetite for Destruction", cu zeci de melodii nemaiauzite până acum

"Appetite for Destruction" este unul dintre albumele de căpătâi pentru genurile hard rock şi heavy metal, cu influenţe serioase de glam. Debuta în 1987 şi va primi o relansare specială, sub forma unei versiuni ce include zeci de melodii noi Guns N' Roses. Acest re-release vine pe 29 iunie, sub numele de "Appetite for Destruction: Locked N' Loaded".

Publicat

pe

Axl & Slash
Axl & Slash

Guns N' Roses a scos la lumină o serie de piese nelansate până acum în variante de studio şi le-a inclus pe toate pe compilaţie. 25 de demo-uri nelansate şi înregistrate în sesiunea din 1986 la Sound City se află pe acest disc. În plus sunt incluse şi două piese înregistrate în timpul sesiunii cu producătorul Mike Clink, care s-a ocupat de "Appetite for Destruction".

Cele două melodii înregistrate cu Clink sunt "Shadow of Your Love", care a primit un lyric video recent şi "Move to the City", în varianta acustică. "Appetite for Destruction: Locked N' Loaded" va fi disponibil într-o multitudine de versiuni, printre care şi una Audio Super Deluxe cu 4 CD-uri şi 1 Blu-ray. Include o carte de 98 de pagini cu fotografii din arhiva personală a lui Axl Rose.

Va exista o ediţie Deluxe 2 CD, o ediţie 2 LP cu viniluri de 180 de grame şi un CD remasterizat. Cei care preferă muzica digitală vor putea asculta toate piesele pe platformele moderne de streaming. Noul release "Appetite" va primi şi o cutie pe măsură, fabricată din lemn, învelită în piele ecologică şi având sculptată celebra cruce drept logo.

La interior se află albumul original remasterizat, 25 de demo-uri ce nu au văzut lumina zilei, cele două melodii înregistrate cu Mike Clink şi ediţia Super Deluxe. Alte bonusuri includ tentative de înregistrare ale giga hitului "November Rain", plus coveruri inedite. Spre exemplu îi auzim pe Guns cântând "Heartbreak Hotel" a lui Elvis Presley sau "Mama Kin" de la Aerosmith, plus "Jumpin' Jack Flash" de la The Rolling Stones.

În vreme ce Guns pregăteşte aceste surprize pentru fani, trupa se află în continuare în turneul "Not In This Lifetime". Următoarea sa etapă are loc în intervalul iunie-iulie şi se axează pe opriri în Europa. Formaţia va fi headliner la Graspop Metal Meeting în iunie, împreună cu Iron Maiden şi Marilyn Manson.

Comentează

Trending