Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Guess Who lansează albumul “Un Anonim Celebru - Live la Arenele Romane”

Okapi Sound și Universal Music România prezintă albumul “Un Anonim Celebru – Live la Arenele Romane”, la exact un an de când Guess Who a lansat cel de-al treilea album al său. 

Publicat

pe

“Un Anonim Celebru – Live la Arenele Romane” conține nu mai puțin de 25 de track-uri, printre care se numără piesele de pe “Un Anonim Celebru”, hituri precum “Locul potrivit”, “Manifest” sau “Tot mai sus”, precum și cele mai cunoscute piese lansate de Guess Who de-a lungul anilor, avându-i ca invitați speciali pe Spike, Grasu XXL, Smiley, Tudor Chirilă, Feli, Irina Rimes, Junky și Mitză.

Odată cu albumul live, pe care îl puteți asculta pe toate platformele de streaming disponibile, Guess Who lansează pe canalul de YouTube Okapi Sound înregistrarea video a concertului de lansare “Un Anonim Celebru” de la București. Evenimentul a avut loc în luna noiembrie a anului trecut, la Arenele Romane, unde au fost prezente peste 1600 de persoane.

Concertul din capitală a fost ultimul eveniment din turneul de promovare a albumului, care a cuprins șapte orașe (Timișoara, Cluj-Napoca, Galați, Constanța, Iași, Chișinău și București). Alături de Guess Who, pe scena de la Arenele Romane a urcat și band-ul său, format din Vlad Bolborea (tobe), Ștefan Mihăilescu (chitară), Radu Dumitriu (bass), Relu Batog (clapă) și DJ Undoo.

“Un Anonim Celebru” reprezintă cel de-al treilea album solo Guess Who, după “Probe Audio” (2009) / “Locul Potrivit / Probe Audio” (2010) și “Tot mai Sus” (2011), disponibil în format digital și fizic începând cu data de 16 mai 2018. Materialul conține 14 piese și colaborări cu Mitză, Irina Rimes, MefX, Junky, DJ Undoo, Feli, Nane, Blaga și Tudor Chirilă.

Comentează

Trending