Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Gorillaz lansează în iunie un nou album - TEASER

La doar un an de la apariția albumului ”Humanz”, Gorillaz revine cu un nou LP. Damon Albarn a dat de veste fanilor că următorul disc este gata și că va fi lansat pe 29 iunie.

Publicat

pe

Gorillaz
Gorillaz

Gorillaz înaintează cu planurile de lansare ale celui de-al șaselea album de studio. Dacă în martie, Damon Albarn anunța în timpul unui concert din Chile că un nou disc va apărea pe piață în curând, lucrurile au prins de atunci contur. Albarn are acum un titlu pentru LP, dar și o dată oficială de lansare.

”Un nou album Gorillaz ! 29 iunie ! #THENOWNOW”, apare în mesajul transmis recent de Damon Albarn pe Twitter.

Pe acest disc, intitulat se pare ”The Now Now”, va fi inclusă și piesa "Hollywood", pe care trupa a interpretat-o live, în premieră, tot în luna martie. Pentru acest single, Albarn și Jamie Hewlett au colaborat cu Snoop Dogg.

VIDEO TEASER album nou Gorillaz:

Albumul anterior Gorillaz a fost lansat în urmă cu un an. ”Humanz” a apărut pe piață în aprilie 2017, fiind înregistrat în mai multe locații: Londra, Paris, New York, Chicago, Jamaica. Discul a inclus colaborări cu o paletă variată de artiști, de la Noel Gallagher și Grace Jones, până la Kali Uchis, Vince Staples, Popcaan, D.R.A.M., Anthony Hamilton, De La Soul, Danny Brown, Kelela, Mavis Staples, Pusha T și Benjamin Clementine.

Humanz” a debutat pe poziția a doua în topurile US Billboard 200 și UK Albums și pe prima poziție în US Top Rock Albums Chart. LP-ul a adus formaţiei și un Brit Award pentru "Cel mai bun grup britanic".

Trending