Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Whitesnake în concert la București pe 1 iulie 2019Poze concert Whitesnake la București pe 1 iulie 2019 INFO CONCERT:
Michael Bolton
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
Steve Aoki s-a aruncat în mijlocul fanilor la Festivalul NEVERSEA 2019NEVERSEA 2019: Jessie J și Steve Aoki au coborât în public în a treia zi de festival - POZE & VIDEO NEVERSEA 2019: Show-uri incendiare cu Sean Paul și Afrojack - POZE & VIDEO Ed Sheeran la București - Un om și un cutremur de iubire pe Arena Națională

Goldfrapp şi Dave Gahan cântă împreună pe piesa "Ocean" - AUDIO

După un an 2017 în care am putut asculta atât un album nou Goldfrapp, cât şi unul nou Depeche Mode, artiştii îşi unesc forţele în colaborarea "Ocean". De fapt Dave Gahan, solistul Depeche îşi împrumută vocea melodiei "Ocean", pe care vă invităm să o ascultaţi în cadrul articolului.
Single Goldfrapp Dave Gahan Ocean

Single Goldfrapp Dave Gahan Ocean (foto: Goldfrapp)

"Ocean" se afla pe albumul "Silver Eye", lansat de Goldfrapp anul trecut, dar pe acel track cânta doar Alison Goldfrapp, solista. Acum melodia a fost regândită, pentru a-i primi cu braţele deschise tonalitatea de bariton a lui David Gahan. Apariţia acestui remix nu este o coincidenţă, pentru că Goldfrapp pregăteşte o variantă Deluxe a LP-ului "Silver Eye", care va debuta pe 6 iulie.

Cine aruncă o privire peste comentariile de pe YouTube ale acestei piese o să observe mulţi oameni care şi-ar dori un videoclip pentru acest single. Ei bine el există, exclusiv pe Apple Music deocamdată. Mi-aş fi imaginat ceva SF, poate legat de pelicula "Ghost in the Shell", dar primim în schimb un videoclip minimalist cu Dave Gahan şi Allison apărând fugitiv.

Domină imaginile cu herghelii de cai care aleargă liberi pe plajă, intercalate cu prim planuri cu Dave/ Alison şi aşternuturi albe care plutesc în vânt. Dava Gahan nu e străin de proiecte solo şi de colaborări, bifând piese cu John Frusciante de la Red Hot Chili Peppers sau cu Null + Void. Cu doi ani în urmă am putut asculta şi melodia "All of This and Nothing", cu Gahan la voce şi cu grupul Soulsavers ca trupă de acompaniament.

Revenind la varianta Deluxe de album Goldfrapp, aceasta va include remixuri ale pieselor de pe discul de anul trecut. Sunt realizate de către Will Gregory de la Goldfrapp sau Joe Goddard de la Hot Chip. Depeche Mode a lansat în 2017 albumul cu numărul 14, "Spirit", promovat printr-un turneu care s-a încheiat la Cluj-Napoca vara trecută. Acum trupa se află în etapa nord americană a turneului şi o vor încheia la Toronto la mijlocul lunii iunie.

Urmează încă o serie de opriri în Europa pe parcursul anului. Peste 40.000 de spectactori au cântat pe Cluj Arena alături de Depeche Mode pe 23 iulie 2017. Citeşte recenzia concertului.

Citește mai multe despre Alison GoldfrappDave GahanGoldfrapp
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ascultă coverul realizat de Weezer după piesa "Africa" de la Toto - AUDIO

Artiştii sunt deseori capricioşi şi joacă după propriile reguli, dar uneori se pliază şi pe cerinţele fanilor. Aşa a procedat...

Închide