Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO

Godsmack concertează în noiembrie la București

Americanii de la Godsmack revin în România pe 26 noiembrie. După concertul din 2015, trupa se întoarce la București pentru a concerta la Arenele Romane.

Godsmack în concert la Arenele Romane din București pe 27 iunie 2015 (foto: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro)

Godsmack este una dintre cele mai proeminente trupe de heavy și alternative metal. Fondată în 1995, formația compusă din Sully Erna, Tony Rombola, Robbie Merrill și Shannon Larkin a lansat în cei 19 ani de activitate 6 albume de studio, dintre care 3 (”Faceless”, ”IV” și ”The Oracle”) s-au clasat pe prima poziție în topul Billboard 200. Cu peste 20 de milioane de albume vândute la nivel internațional, Godsmack deține, de asemenea, recordul pentru cele mai multe single-uri în Top 10 ale unei trupe rock, totalizând 20 de astfel de piese.

Potrivit declarațiilor făcute de Erna, Larkin și Rombola, principalele influențe încorporate în sound-ul muzicii Godsmack vin de la Aerosmith, Alice in Chains, Black Sabbath, Led Zeppelin, Metallica, Pantera și Rush. Pe partea vocală, Sully Erna a fost comparat de criticii muzicali cu James Hetfield.

Încă de la înființare, Godsmack au fost în turneul Ozzfest de mai multe ori, au cântat la cele mai mari festivaluri internaționale și au umplut arene în jurul lumii. În cinstea lor, după succesul celui de-al șaselea album "1000hp", orașul Boston sărbătorește "Ziua Godsmack" pe 6 August, prin decretul primarului Marty Walsh.

RECOMANDARE: Citește recenzia concertului Godsmack din 2015 și vezi galeria de poze.

Cel de-al șaptelea album al trupei a fost lansat anul acesta, pe 27 aprilie, și se numește "When Legends Rise". Materialul a fost descris de solistul Sully Erna prin sintagma ”un nou capitol” în discografia trupei, acesta apreciind că LP-ul se detașează de clasicul sound Godsmack. Primul single extras e pe disc este "Bulletproof" și beneficiază de un videoclip de tip scurtmetraj.

Bilete concert Godsmack la Arenele Romane:

*Bilete se pun în vânzare pe data de 4 mai.

Earlybird (până pe 15 iulie):

  • Golden Circle - 185 lei
  • Acces General - 145 lei

Presale:

  • Golden Circle - 205 lei
  • Acces General - 165 lei

La intrare:

  • Golden Circle - 220 lei
  • Acces General - 180 lei

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Godsmack
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Christina Aguilera revine pe scena muzicală cu primul album în 6 ani, "Liberation"

Christina Aguilera se alătură numelor mari din pop care au revenit în activitate, după ce dominau topurile la începutul anilor...

Închide