Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Dua Lipa a făcut spectacol în finala Champions League

Dua Lipa a cântat cele mai cunoscute piese în deschiderea meciului Liverpool – Real Madrid din finala Champions League. Vă invităm să urmăriți momentul ei în articolul de mai jos.

Sursa: Facebook

Evenimentul s-a ținut pe 26 mai, în Ucraina. Chiar dacă Real Madrid a bătut Liverpool, cu 3-1, Dua Lipa a vrut să transmită spectatorilor că britancii au muzică de calitate.

Un show impresionant, zeci de dansatoare și o coregrafie gândită în cele mai mici detalii. Acestea au fost ingredientele speciale ale momentului artistic. Dua Lipa a început spectacolul cu cea mai nouă piesă "One Kiss" (în colaborare cu Calvin Harris), fiind apoi acompaniată pe scenă de nimeni altul decât Sean Paul pentru a cânta împreună "No Lie". Cântăreața britanică și-a încheiat momentul cu piesele "Be The One", "IDGAF" și "New Rules".

La începutul anului 2018, Dua Lipa a declarat pentru Billboard că pregătește un al doilea material discografic. Deși este mai greu să compună atunci când este tot timpul în turneu, artista speră să lanseze albumul anul viitor. Va avea același sound cu care ne-a obișnuit deja, multe piese dance, însă cu versuri mai triste, melancolice.

Dua Lipa a câștigat două importante premii BRIT Awards. Într-un interviu pentru NME, aceasta a declarat:

"Au fost atât de momente în care mă ciupeam să văd dacă ceea ce mi se întâmplă e adevărat. Se întâmplă asta în fiecare zi. Când am împărtășit cu publicul primul meu album, a fost un moment important pentru mine fiindcă am lucrat la el multă vreme."

Albumul ei de debut, "Dua Lipa", a fost în fruntea topurilor în 2017, iar piesa "IDGAF", s-a aflat în topul clasamentului britanic. Videoclipul piesei "IDGAF" a adunat aproape 300 de milioane de vizualizări pe YouTube. Tot la începutul anului 2017, artista a fost în top 15 cu 3 piese în mod simultan, "Scared to be lonely" (în colaborare cu Martin Garrix), "No lie" (alături de Sean Paul) și "Be the one".

Citește mai multe despre Dua Lipa
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
YouTube a șters peste 30 de videoclipuri "violente" la cererea poliției metropolitane din Londra

YouTube a anunțat că a șters peste jumătate din videoclipurile considerate a fi ”violente”. Sesizarea a venit din partea poliției...

Închide