Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Whitesnake în concert la București pe 1 iulie 2019Poze concert Whitesnake la București pe 1 iulie 2019 INFO CONCERT:
Michael Bolton
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
Steve Aoki s-a aruncat în mijlocul fanilor la Festivalul NEVERSEA 2019NEVERSEA 2019: Jessie J și Steve Aoki au coborât în public în a treia zi de festival - POZE & VIDEO NEVERSEA 2019: Show-uri incendiare cu Sean Paul și Afrojack - POZE & VIDEO Ed Sheeran la București - Un om și un cutremur de iubire pe Arena Națională

Dave Grohl și fiica sa de 12 ani au cântat împreună piesa lui Adele, "When We Were Young" - VIDEO

Solistul Foo Fighters, Dave Grohl, a oferit publicului din Oakland un moment live emoționant. Acompaniat la voce de fiica sa de 12 ani, Violet, rocker-ul a cântat la chitară piesa "When We Were Young", de pe ultimul album al lui Adele. Prestația celor doi a primit aplauze la scenă deschisă, Violet fiind îmbrățișată și felicitată la final de tatăl ei.
Dave Grohl și fiica sa de 12 ani, Violet

Dave Grohl și fiica sa de 12 ani, Violet

Sâmbătă seară, Dave Grohl a luat o pauză de la turneul cu Foo Fighters pentru a susține un concert caritabil în sprijinul Spitalului pentru Copii UCSF Benioff. Evenimentul s-a numit "Notes + Words" și s-a desfășurat la Fox Theater din Oakland, incluzând în lineup și alți artiști, precum George Saunders și Kelly Corrigan.

Setul lui Dave Grohl a inclus hituri Foo Fighters ca “Everlong”, “Times Like These” și “My Hero”, dar și un moment special, ce a devenit ulterior viralul serii. Dave a invitat-o pe scenă pe Violet, fiica sa de 12 ani, făcându-i înainte o scurtă prezentare.

”Îmi amintesc de Violet zicându-mi: <<Tată, tu nu ești nici măcar cel mai bun cântăreț de la noi din familie>>. Și are dreptate!”, a mărturisit fără rezerve Dave, spre delectarea celor prezenți în sală.

Vizibil entuziasmat că le va putea prezenta celor din sală ceea ce el știe deja că va fi un moment impresionant, Dave a întrebat-o pe Violet ce piesa vor cânta împreună. Tânăra artistă a anunțat la microfon că vor cânta "When We Were Young" de la Adele. Imediat ce primele cuvinte s-au auzit la microfon, publicul din sală a început să aplaude, cu fiecare notă înaltă atinsă aplauzele întețindu-se.

La finalul prestației, Dave Grohl a îmbrățișat-o pe Violet, exclamând:

”A sunat destul de bine!”

Duetul lui Dave și Violet a făcut ”înconjurul” internetului, știrea fiind preluată de toate marile publicații, de la Rolling Stone Magazine la NME și Blabbermouth. Momentul celor doi a fost captat de către cei din public, înregistrarea din articol fiind una dintre cele mai reușite.

VIDEO: Dave Grohl și Violet cântă piesa lui Adele, "When We Were Young"

Acesta nu a fost singurul moment special al serii. Pentru piesa "The Sky Is a Neighborhood", Dave a fost acompaniat atât de Violet la voce, cât și de fiica sa de 9 ani, Harper, la tobe.

VIDEO: Dave Grohl, Violet și Harper cântă "The Sky Is a Neighborhood"

Simpatia pentru Adele este, se pare, un trend în rândul fetelor din familii de rockeri. Nu doar Violet Grohl are piese de la Adele în repertoriu, ci și Cali, fiica lui James Hetfield. În 2015, aceasta a urcat pe scenă alături de solistul Metallica pentru a interpreta împreună piesa "Crazy For You". Dacă nu ați avut încă ocazia, îi puteți urmări prestația într-un articol anterior.

Citește mai multe despre AdeleDave GrohlFoo Fighters
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
INNA a ajuns la spital după ce scena pe care cânta s-a prăbuşit la Istanbul

INNA a ajuns la spital sâmbătă seara, după ce scena pe care cânta la Istanbul s-a prăbuşit. Artista a trecut...

Închide