Urmărește-ne în Social Media

Industria muzicala

Coloana sonoră a filmului MAMMA MIA! se lansează în aceasta vară

Coloana sonoră a filmului-fenomen „MAMMA MIA! Here We Go Again" va fi lansată în această vara. Cel mai așteptat soundtrack al anului este produs chiar de Benny Andersson (ABBA) și marea lansare va avea loc pe data de 13 iulie, cu doar o săptămână înaintea premierei filmului.

Publicat

pe

ABBA fotografie formatie
ABBA fotografie formatie │ FOTO: PR

Soundtrack-ul este deja disponibil pentru pre-order, iar piesa „When I Kissed The Teacher", interpretată de Lily James - trupa The Dynamos, va putea fi ascultată imediat după achiziționarea albumului.

Premiera „MAMMA MIA! Here We Go Again" va avea loc pe 20 iulie, iar fanii vor putea să își vadă actorii preferați în contextul unei producții de excepție. Meryl Streep, Amanda Seyfried, Pierce Brosnan, Colin Firth, Stellan Skarsgård, Julie Walters, Dominic Cooper, Christine Baranski și mulți alții fac parte din distribuția filmului și sunt cei care vor aduce culoare filmului „MAMMA MIA! Here We Go Again".

„MAMMA MIA! The Movie", cel lansat în anul 2008, se bazează și el pe un soundtrack construit din piesele formației ABBA și se bucură de renumele unuia dintre cele mai cunoscute și îndrăgite musicaluri din toate timpurile. Coloana sonoră a filmului din 2008 a reușit să vândă 1,5 milioane de copii în UK și a înregistrat 7,7 milioane de vânzări globale. Chiar dacă a trecut aproape un deceniu de la premiera acestui film, popularitatea sa nu a încetat niciodată să scadă.

Soundtrack-ul „MAMMA MIA! The Movie" a strâns 406 milioane de stream-uri, lucru ce a reușit să crească și mai mult renumele formației ABBA, cunoscută drept cea mai faimoasă trupă pop din toate timpurile. Formația suedeză a vândut peste 385 de milioane de albume în lumea întreagă, iar piesele ei au fost ascultate de peste 2,8 miliarde de ori.

Filmul „MAMMA MIA! The Movie" a reprezentat un succes garantat pentru ABBA, a cărei compilație, „ABBA Gold", a ocupat pentru multă vreme prima poziție în clasamentele muzicale.

Recent, trupa ABBA a anunțat pe pagina de Facebook că a revenit în studio după 35 de ani și că a înregistrat două piese. Una dintre ele se numește „I Still Have Faith In You", piesă pe care cei 4 membri o vor interpreta în cadrul unui show produs de NBC și BBC și care va fi difuzat în luna decembrie a acestui an.

Comentează

Trending