Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Christina Aguilera revine pe scena muzicală cu primul album în 6 ani, "Liberation"

Christina Aguilera se alătură numelor mari din pop care au revenit în activitate, după ce dominau topurile la începutul anilor 2000. Artista a oferi teasere şi indicii legate de un nou album, numit "Liberation". Acesta este primul său material discografic din ultimii 6 ani.

Publicat

pe

Christina Aguilera fotografie 2018
Christina Aguilera fotografie 2018 │ FOTO: Christina Aguilera www.facebook.com

Primele teasere pentru LP au apărut în cadrul unui concert al Christinei în Baku, Azerbaijan, desfăşurat pe 28 aprilie. Ultimul album lansat de muziciană a fost "Lotus" în 2012, iar în 2018 Christina a devenit subiect de ştiri când a apărut într-un pictorial special pentru ediţia "Transformation" a Paper Magazine. Recent artista s-a mobilizat contra cazurilor de violenţă domestică, povestind propriile experienţe traumatizante din copilărie.

Idolul începutului de mileniu a apărut recent într-un episod de Carpool Karaoke, cântând cele mai mari hituri ale sale împreună cu James Corden. Printre melodiile cântate se numără "Dirrty", "Fighter", "Beautiful" şi "Genie in a Bottle". Au apărut şi zvonuri cu privire la o reuniune "Lady Marmalade", propusă de Mya. Lil Kim, Christina Aguilera şi Pink au reprezentat trupa formidabilă de artiste care a înregistrat piesa pentru coloana sonoră a filmului "Moulin Rouge!".

Surse din industria muzicală afirmă că viitorul album al "Xtinei" va sosi în această lună, ceea ce ar fi cam brusc şi fără prea multe teasere şi single-uri. Acel teaser din Baku a inclus o proiecţie video cu faţa artistei, fără machiaj şi rostind cuvintele "Explore, express, experiment, exploit" şi apoi "Xtina: Liberation". Cu acest LP discografia sa ar ajunge la 8 albume, cu toate că discul al şaptelea a fost cel mai slab primit din cariera artistei.

Între timp au urmat rezidenţe în Las Vegas, colaborări în cadrul unor emisiuni ca "The Voice" şi apariţii în filme, seriale şi alte programe. Şi viaţa personală a fost destul de ocupată, al doilea copil al blondei din New York fiind întâmpinat în familie cu 4 ani în urmă. E foarte greu de anticipat ce sound va aborda Christina de această dată, artista dovedindu-se versatilă, dar în parametri muzicali anticipabili, precum R&B, pop şi un sound electronic. Au fost şi ceva experimente cu flamenco chiar şi disco.

O postare recentă pe Instagram a Xtinei a prezentat o imagine zen a sa şi o promisiune de a "porni de la zero". În ultimele secunde se aude un beat R&B care porneşte o melodie. Christina Aguilera este activă din 1993 şi a fost premiată cu 5 distincţii Grammy, un premiu Latin Grammy şi propria stea pe Hollywood Walk of Fame. Pe parcursul carierei a vândut peste 50 de milioane de discuri.

Comentează

Lifestyle

Ce costume de Halloween au purtat vedetele - FOTO

Celebritățile iubesc Halloween-ul, iar acest lucru se vede mai ales prin costumele pe care aleg să le poarte. De la omagiile aduse filmelor clasice și momentelor de referință din cultura pop la personaje din desene animate, vedetele au profitat la maximum de sărbătoarea de Halloween de anul acesta.

Publicat

pe

Adele / Ed Sheeran / Christina Aguilera
Adele / Ed Sheeran / Christina Aguilera │ FOTO: YouTube

Ieri, 31 octombrie, a avut loc sărbătoarea de Halloween. Însă, iubitorii acestei tradiții au dat startul petrecerii încă din weekend. Decoruri înfricoșătoare, dovleci sculptați, dulciuri cu aromă de toamnă și costume memorabile au fost doar câteva dintre elementele ce au invadat internetul.

Vedetele nu s-au lăsat mai prejos. Muzicieni, actori și celebrități din showbiz s-au îmbrăcat în personaje care mai de care mai interesante. Au realizat ședințe foto și și-au delectat fanii cu cele mai inedite ipostaze.

Costumele de Halloween ale vedetelor din România:

Loredana - Vampir

MIRA - Corpse Bride

Nicole Cherry - Wonder Woman

https://www.instagram.com/p/Cy-u7OlI1Qu

Dorian Popa - Thing din Familia Addams

Andreea Bănică - Călugăriță

Mario Fresh și Alexia Eram - Super Mario și Prințesa Peach

Costumele de Halloween ale vedetelor din străinătate:

Christina Aguilera - Cher

Adele - Morticia Addams

Ed Sheeran - Chucky

Demi Lovato - Albă ca Zăpada

Foo Fighter - personajele din Vrăjitorul din Oz

Ozzy și Sharon Osbourne - Kanye West și Bianca Censori

Mariah Carey - Jessica Rabbit

Machine Gun Kelly - The Bride din "Kill Bill"

Justin și Hailey Bieber - Bamm Bamm Rubble și Pebbles Flintstone

Zayn - Voldemort

Paris Hilton - Britney Spears

Lizzo - Tina Turner

Halsey - Sirenă

Citește în continuare

Trending