Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Cătălin Rulea (Toulouse Lautrec) @InfoMusicVIDEO: Dezbatem "Șmecherul din tine" cu Cătălin Rulea la X ani de Toulouse Lautrec - Află care-i șmecheria INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
BZN / Michael BoltonCu voucherul InfoMusic, obții 45% reducere la concertele BZN și Michael Bolton Olanda este câștigătoarea Eurovision 2019 - VEZI CLASAMENTUL Lucia la InfoMusicLucia tratează un tabu al societății în piesa Catastrophe: "Mă lovesc de chestia asta foarte des" - VIDEO Un bis plin de dragoste de la Lenny Kravitz - RECENZIE CONCERT

Christina Aguilera revine pe scena muzicală cu primul album în 6 ani, "Liberation"

Christina Aguilera se alătură numelor mari din pop care au revenit în activitate, după ce dominau topurile la începutul anilor 2000. Artista a oferi teasere şi indicii legate de un nou album, numit "Liberation". Acesta este primul său material discografic din ultimii 6 ani.
Christina Aguilera fotografie 2018

Christina Aguilera fotografie 2018 (foto: Christina Aguilera)

Primele teasere pentru LP au apărut în cadrul unui concert al Christinei în Baku, Azerbaijan, desfăşurat pe 28 aprilie. Ultimul album lansat de muziciană a fost "Lotus" în 2012, iar în 2018 Christina a devenit subiect de ştiri când a apărut într-un pictorial special pentru ediţia "Transformation" a Paper Magazine. Recent artista s-a mobilizat contra cazurilor de violenţă domestică, povestind propriile experienţe traumatizante din copilărie.

Idolul începutului de mileniu a apărut recent într-un episod de Carpool Karaoke, cântând cele mai mari hituri ale sale împreună cu James Corden. Printre melodiile cântate se numără "Dirrty", "Fighter", "Beautiful" şi "Genie in a Bottle". Au apărut şi zvonuri cu privire la o reuniune "Lady Marmalade", propusă de Mya. Lil Kim, Christina Aguilera şi Pink au reprezentat trupa formidabilă de artiste care a înregistrat piesa pentru coloana sonoră a filmului "Moulin Rouge!".

Surse din industria muzicală afirmă că viitorul album al "Xtinei" va sosi în această lună, ceea ce ar fi cam brusc şi fără prea multe teasere şi single-uri. Acel teaser din Baku a inclus o proiecţie video cu faţa artistei, fără machiaj şi rostind cuvintele "Explore, express, experiment, exploit" şi apoi "Xtina: Liberation". Cu acest LP discografia sa ar ajunge la 8 albume, cu toate că discul al şaptelea a fost cel mai slab primit din cariera artistei.

Între timp au urmat rezidenţe în Las Vegas, colaborări în cadrul unor emisiuni ca "The Voice" şi apariţii în filme, seriale şi alte programe. Şi viaţa personală a fost destul de ocupată, al doilea copil al blondei din New York fiind întâmpinat în familie cu 4 ani în urmă. E foarte greu de anticipat ce sound va aborda Christina de această dată, artista dovedindu-se versatilă, dar în parametri muzicali anticipabili, precum R&B, pop şi un sound electronic. Au fost şi ceva experimente cu flamenco chiar şi disco.

O postare recentă pe Instagram a Xtinei a prezentat o imagine zen a sa şi o promisiune de a "porni de la zero". În ultimele secunde se aude un beat R&B care porneşte o melodie. Christina Aguilera este activă din 1993 şi a fost premiată cu 5 distincţii Grammy, un premiu Latin Grammy şi propria stea pe Hollywood Walk of Fame. Pe parcursul carierei a vândut peste 50 de milioane de discuri.

Citește mai multe despre Christina Aguilera
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
ABBA revine cu melodii noi în acest an, după 35 de ani de pauză

ABBA, una dintre cele mai de succes formaţii din Europa şi de pe glob ne va surprinde în 2018 prin...

Închide