Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Childish Gambino: "Sunt un tip sensibil"

Donald Glover a declarat că a evitat mediul online cât de mult a putut, după apariția celei mai noi piese, "This Is America". Melodia a stârnit numeroase reacții pe toate rețelele de socializare și un număr record de vizualizări.

Apărut pe 5 mai, videoclipul melodiei "This Is America" a devenit viral, adunând deja 108 milioane de vizualizări pe canalul oficial de YouTube și fiind în continuă creștere. Artistul abordează teme politice, reușind să pună în versuri problemele cu care se confruntă America în acest moment.

Videoclipul poartă semnătura lui Hiro Murai, cu care Childish Gambino a lucrat înainte la show-ul de televiziune premiat cu Emmy, "Atlanta". Pe lângă dansul haotic din videoclip, muzicianul șochează prin momentele în care împușcă un om cu fața acoperită și mai apoi un cor bisericesc.

Donald Glover a declarat că s-a hotărât să nu citească reacțiile pe care le-a stârnit piesa pe internet, deși prietenii i-au trimis câteva recenzii. Artistul i-a mărturisit lui Jimmy Kimmel.

"Nu e bine pentru mine. Sunt un tip sensibil. Văd un lucru negativ și caut să văd cine e omul acela. Intru pe pagina lui de Instagram și zic ceva de genul: <Nu ești atât de tare. Copilul ăla nici măcar nu e atât de simpatic>."

Artistul a lansat "This Is America" în cadrul emisiunii Saturday Night Live, unde a fost atât gazdă, cât și invitat. De asemenea, se pare că urmează o colaborare și cu Chance The Rapper. În trecut, Gambino a declarat că are de gând să renunțe la muzică după ce va lansa următorul material discografic. Recent, a semnat un contract cu casa de discuri RCA Records.

Glover este un multi talent: actor, regizor, scriitor, producător, compozitor, artist, comediant și DJ, acesta este cunoscut pentru rolul din serialul Atlanta, dar și pentru piesele pe care le compune sub numele de Childish Gambino. A luat numeroase premii pentru serialele și filmele în care a jucat, având roluri în producții precum "Magic Mike XXL", "The Martian" sau "Spider-Man: Homecoming".

Citește mai multe despre Childish Gambino
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Macklemore și Kesha vor urca pe scena Billboard Music Awards 2018

Mai sunt doar câteva zile până la unul dintre cele mai așteptate evenimente muzicale ale anului - Billboard Music Awards...

Închide