Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Poze concert Deep Purple la Cluj-Napoca - 2019 Laura Bretan intervievată de InfoMusic pe 3 decembrie 2019Cu gândul la 2020, Laura Bretan vorbește despre majorat, viitorul album și un turneu extins INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen
INFO CONCERT:
Celine Dion

Ce mesaj a transmis The Humans după ratarea calificării la Eurovision 2018

The Humans ne-a reprezentat anul acesta la Eurovision cu piesa "Goodbye". Trupa a intrat în concurs în cea de-a doua semifinală, din 10 mai, dar nu a reușit să meargă mai departe în marea finală.
The Humans (semifinala Eurovision din 10 mai 2018)

The Humans (semifinala Eurovision din 10 mai 2018)

Trupa a oferit un adevărat spectacol muzical și vizual. Show-ul formației The Humans pregătit pentru Eurovision a fost realizat împreună cu regizorul Petre Năstase și regizorul muzical Gabriel Scîrlet, urmând să marcheze o premieră în cadrul competiției - pe scenă vor urca "31 de personaje", chiar dacă, conform regulamentului, show-ul nu poate include mai mult de șase artiști.

Cu toate acestea, piesa manifest "Goodbye", compusă de Alin Neagoe, Cristina Caramarcu şi Alexandru Matei, nu a reușit să ajungă la inimile votanților, ratând calificarea în marea finală de pe 12 mai.

După aflarea rezultatul, trupa a transmis pe Facebook un mesaj publicului:

"Vă mulțumim din suflet celor care ne-ați susținut! Vă mulțumim cu același suflet și celor care ne-au contestat dar ne-au motivat să fim din ce în ce mai buni! V-am simțit aproape de noi pe tot parcursul competiției și suntem mândri că am avut ocazia să fim încurajați de un popor cu oameni frumoși! Este minunat că și în acest moment primim mesaje atât de frumoase care ne fac să stăm cu capul sus! Noi nu ne oprim aici! Nu vă opriți nici voi și susțineți în continuare artiștii români, în orice situație.
#theHumansluvU"

The Humans este un proiect nou al unor muzicieni cu experiență. Trupa abordează un mix de stiluri muzicale: funk-pop-rock, avându-i în componență pe Adi Tetrade (tobe), Alin Neagoe (bass), Alexandru Matei (clape), Alex Cismaru (chitară), Adrian Tănase (voce), Cristina Caramarcu (voce, fostă concurentă la Vocea României) - toți fiind foști membri ai trupei Jukebox.

Marea Finală Eurovision 2018 va avea loc pe 12 mai 2018. Aceasta va reuni 26 de melodii, câte 10 din fiecare semifinală și alte șase conform tradiției: Portugalia - țara gazdă, Franța, Germania, Italia, Spania și Marea Britanie.

Urmărește ordinea pieselor din Marea Finală Eurovision 2018

Cea de-a 63 ediție a concursului Eurovision are loc pentru prima dată în Portugalia, reunind sub sloganul "All Aboard!" nu mai puțin de 43 de țări. În mod tradițional, Franța, Germania, Italia, Spania, Marea Britanie și țara organizatoare (Portugalia) vor concura direct în Marea Finală de pe 12 mai 2018. Semifinalele concursului au fost stabilite pe 8 și 10 mai, fiecare trimițând câte 10 melodii în finală. După 53 de ani de participări ale Portugaliei la Eurovision, Salvador Sobral i-a adus prima victorie cu melodia "Amar Pelos Dois (For The Both Of Us)".

Citește mai multe despre The Humans
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Piesa Israelului, principala favorită la Eurovision 2018, este "oribilă" din perspectiva lui Salvador Sobral

Salvador Sobral, câștigătorul Eurovision 2017, crede că piesa ”Toy”, interpretată de Netta, este ”oribilă”. Casele de pariuri dau, însă, melodia...

Închide