Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții Loredanei în bootcamp-ul X Factor 2020Cine sunt "cei trei muschetari" alături de care Loredana se îndreaptă spre finala X Factor 2020 Juriul X Factor 2020S-a dat startul eliminărilor de la X Factor 2020; citește rezumatul primului episod de bootcamp Lora și Fuego la FUEGOVELION 2021LORA dansează cu Fuego de Revelion, într-un program oferit de TVR 2 - VIDEO Cornel IlieMarea Unire ZU din 2020 aduce "toți artiștii" pe o scenă, la Antena 1, în cadrul a două spectacole, pe 30 noiembrie și 1 decembrie - VIDEO TEASER Anya Taylor-Joy în trailerul "The Queen's Gambit""The Queen's Gambit" stabilește un record pe Netflix, devenind cea mai vizionată serie Costel la iUmorCostel a vorbit la iUmor despre karma, bormașini și porumbei - VIDEO

byron, Lucia, Silent Strike și Muse Quartet - un altfel de spectacol la Jazz in the Park

Patru dintre cele mai iubite trupe underground de rock, pop, electro și muzică clasică din România cântă la Muzeul de Artă din Cluj, în 25 iunie într-un proiect complex, MUSEcology, prezentat în premieră națională la Jazz in the Park 2018.

În cele două ore de concert, MUSEcology îi va purta pe participanți într-o călătorie complexă, prin patru genuri muzicale, unite de influența muzicii clasice în fiecare stil.

byron, Lucia și Silent Strike își vor cânta propriile piese într-o abordare originală, oferită de faptul că trupele vor fi acompaniate pe rând de Muse Quartet. Astfel, muzica clasică va face legătura dintre proiectele de rock alternativ, pop și electro.

Biletele la concertul MUSEcology costă 50 de lei în perioada de presale, până în data de 29 mai și 70 de lei până la epuizarea locurilor disponibile.

MUSEcology completează seria concertelor de la Muzeul de Artă: aici vor avea loc 6 concerte în cadrul Jazz in the Park cu nume de top precum Richard Bona Group, Alfa Mist, Nik Bartsch’s Ronin, Soweto Kinch. Al șaselea concert urmează să fie anunțat în curând.

Pentru toate concertele pe bază de bilete sunt disponibile abonamente care asigură accesul atât la cele 6 concerte de la Muzeul de Artă, cât și la gala de deschidere de la Opera Maghiară, unde vor concerta continuatorii proiectului Buena Vista Social Club, Juan de Marcos Afro-Cuban All Stars. Mai multe detalii despre abonamentele la Jazz in the Park puteți afla de aici.

Anul acesta, Jazz in the Park va avea loc la Cluj timp de 11 zile, în perioada 21 iunie - 1 iulie. Richard Bona Group, Juan de Marcos Afro-Cuban All Stars, The Herbaliser, Bill Laurance, Forq, Nik Bärtsch's Ronin, Alfa Mist, Soweto Kinch, Superpoze, Fanfare Ciocârlia, Moonlight Breakfast, JazzyBIT sunt câteva dintre trupele confirmate.

Concertele din cadrul festivalului vor avea loc în Parcul Central, pe Malul Someșului - scena dedicată concursului -, în curtea Muzeului de Artă și în alte spații publice din oraș. Intrarea la evenimentele din spațiul public este liberă, pe bază de bilet neobligatoriu, iar pentru concertele din săli sunt puse în vânzare bilete și abonamente.

 

Citește mai multe despre byronLuciaMuse QuartetSilent Strike
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Madonna a avut un moment spectaculos la MET Gala 2018

Madonna a demonstrat încă o dată că este "Regina muzicii pop" cu spectacolul din cadrul evenimentului MET Gala 2018, unde...

Închide