Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii INFO CONCERT:
James Arthur
David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam

Bono despre colegii din U2: "Mi-au cam salvat viața" - VIDEO

Invitați în emisiunea lui Ellen, Bono și The Edge a depănat amintiri din liceu, mărturisind că după mai bine de 40 de ani de cântat împreună se simt ca într-o familie. Interviul a fost unul emoționat, Bono mărturisind că U2 a dat sens existenței sale și că, privind înapoi, colegii de trupă ”i-au cam salvat viața”.
Bono și The Edge la Ellen

Bono și The Edge la Ellen

În vârtejul industriei muzicale, multe trupe se pierd, ajungând să se destrame după decenii de prietenie. U2, însă, este una dintre puținele excepții, formația rezistând în aceeași componență vreme de peste 40 de ani.

Invitați la The Ellen Show, Bono și The Edge au marcat acești ani de camaraderie povestind pățănii din liceu.

”Edge a avut sendvișuri cu brânză în fiecare zi de liceu”, a povestit Bono, stârnind râsetele celor din platou.

Continuând pe subiectul început de Bono, The Edge a completat:

”La un moment dat am ales să iau prânzul la școală. Ghiciți ce mi-au dat în prima zi: sendviș cu brânză pe grătar.”

Ellen le-a mărturisit celor doi veterani că este impresionată de faptul că o trupă formată în liceu a rezistat atâția ani cu aceeași componență, felicitându-i pe Bono și The Edge pentru faptul că încă se înțeleg.

”Suntem mai mult o familie decât o trupă”, a declarat The Edge, fiind completat de Bono: ”O familie disfuncțională.”

Întrebați ce anume nu le place, totuși, din comportamentul celuilalt, Edge a povestit cum în liceu Bono obișnuia să le ia mâncarea.

”Eram ca un fel de ”câine vagabond”, când eram copil. Mama mea a murit când eram mic și eram un fel de ”latchkey” (minor nesupravegheat), cum se spune aici în America”, a detaliat solistul U2.

Bono i-a emoționat apoi pe toți cei din platou, mărturisind că trupa U2 a dat sens existenței sale.

”Nu e deloc o glumă atunci când spun că nimic din ceea ce are legătură cu ei (colegii de trupă) nu mă scoate cu adevărat din sărite, pentru că mi-au cam salvat viața. Ca adolescent, nu am avut în viața mea ceva care să dea sens existenței mele, până când i-am întâlnit pe ei. Și mă aprovizionau și cu mâncare și băuturi ”, a conchis Bono, dorind să încheie subiectul într-o notă pozitivă.

Solistul U2 a amintit și de relația sa cu actuala soție, Ali. Se pare că cei doi au început să iasă în oraș în aceeași săptămână în care Bono s-a alăturat trupei U2.

”Nu știu dacă e interesant lucru ăsta, dar am început relația cu soția mea, Ali, în aceeași săptămână în care m-am alăturat trupei U2. Iar aceea a fost o săptămână grozavă.”

VIDEO: Bono și The Edge la Ellen

Citește mai multe despre BonoU2
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Încă o scenă anunțată și nume noi la Revolution Festival 2018

Organizatorii Silver Hayes din Glastonbury aduc o nouă scenă la Revolution Festival 2018. Împreună cu scena vine și echipajul de...

Închide