Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Bastille lansează o nouă piesă, "Quarter Past Midnight", pentru cei ce iubesc noaptea - AUDIO

Bastille a lansat o nouă piesă, "Quarter Past Midnight", cu un aer euforic şi plin de energie. Anticipează un nou album al trupei, de pe care vom auzi cu siguranţă piese live la reprezentaţia trupei de la Summer Well 2018. Vă invităm să ascultaţi noua melodie în cadrul articolului.
Bastille fotografie oficiala 2018

Bastille fotografie oficiala 2018 (foto: Bastille)

Bastille ne propune un imn al festivalurilor, al verii care nu se mai termină niciodată prin "Quarter Past Midnight". Tobele sună a drum & bass, chitara a Coldplay, iar partea electronică aminteşte de The Chainsmokers. O combinaţie perfectă pentru visare în plină goană după sentimente puternice invocate de primăvara târzie.

Solistul grupului, Dan Smith a încercat să însumeze astfel esenţa acestui single:

"Quarter Past Midnight" este despre încercarea de a captura acel moment al unei ieşiri în oraş. Unii oameni se vor duce acasă, dar pentru alţii e doar începutul. A devenit o melodie despre momentul când te afli în maşina cuiva şi mergeţi prin oraş.

Am vrut să încerc să surprind acea senzaţie de încântare şi acel fior. Este mult mai uşor să evadezi pe timp de noapte. Locuri care nu sunt deschise de obicei sunt deschise pentru toată lumea şi acele zone pe care le asociezi cu realitatea şi munca sunt închise. E un univers paralel care există şi un alt set de oameni care sunt afară.

Bastille a înregistrat noi melodii pentru viitorul album la The Best Laid Plans, un studio mult mai mare decât ultimele la care au înregistrat muzicienii. Dan Smith a fondat de altfel propria casă de discuri, care îi include şi pe Rationale şi Rag'n'Bone Man. Aceştia îşi vor şlefui creaţiile la acelaşi studio.

Bastille se pregăteşte de lansarea albumului cu numărul 3 şi a promis lansarea unui videoclip cât de curând. Noul LP ar fi gata deja, iar trupa se află în pregătiri pentru turneul său promoţional. Grupul e aşteptat să cânte la Summer Well 2018 în august. Ne-a mai vizitat în cadrul aceluiaşi festival în 2014, urcând pe scenă cu Placebo şi John Newman.

Activă din 2010, această trupă pornea la drum ca proiectul solo al lui Dan Smith, dar s-a extins pentru a îi include şi pe pianistul Kyle Simmons, basistul şi chitaristul Will Farquarson şi toboşarul Chris Wood.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Bastille
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ascultă noua melodie a solistului Korn, Jonathan Davis, "Basic Needs" - AUDIO

Solistul Korn, Jonathan Davis a lansat în această săptămână un nou single, intitulat "Basic Needs". Melodia are o lungime peste...

Închide