Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia Cum ar arăta un concert Bike-InConcertele Bike-In ar putea fi o variantă mai bună în reluarea activității concertistice, spun experții INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

Ascultă piesa realizată de Camila Cabello cu Pharrell Williams, "Sangria Wine" - AUDIO

Senzaţia cubaneză Camila Cabello a colaborat cu Pharell Williams recent, iar rezultatul este single-ul "Sangria Wine". Un hit instant, piesa are ritmuri senzuale, cu influenţe insulare şi tropicale. O melodie excelentă de ascultat pe malul mării.
Colaborare Camila Cabello Pharrell Williams Sangria Wine teaser

Colaborare Camila Cabello Pharrell Williams Sangria Wine teaser

"Sangria Wine" nu este neapărat o melodie de dans, ci mai degrabă de ascultat în hamac cu un pahar de sangria în mână. Refrenul repetitiv "Sangria Wine" îţi va rămâne în cap zile bune şi Pharrell Williams a dat din nou lovitura, în stil "Happy". Tot ce îi trebuie acestei piese este un videoclip senzual şi un nou dans inventat şi vom avea primul mare hit al verii.

Melodia este influenţată de ritmuri latino şi o etalează pe Camila cântând în spaniolă, într-un flow de rap, dar şi în engleză în secţiunile pop. "Sangria Wine" a fost auzită în premieră live luna trecută, în cadrul unui concert din Vancouver, dar acum putem asculta în sfârşit versiunea de studio. Muziciana cubaneză nu este la prima colaborare cu Pharrell, cei doi dând lovitura cu piesa "Havana" anul trecut.

Camila Cabello se află în turneu împreună cu Taylor Swift, cântând în deschiderea artistei în cadrul seriei de concerte "Reputation". La evenimentul inaugural al turneului, Taylor, Camila şi Charli XCX au urcat împreună pe scenă şi au cântat piesa "Shake It Off". Tânăra de 21 de ani şi-a lansat albumul solo de debut anul trecut, sub numele "Camila". Pentru o perioadă artista a făcut parte din formaţia "Fifth Harmony", dar a părăsit grupul când s-a remarcat prin talentul său deosebit.

Camila provine din Cojimar, Cuba şi numele său complet este Karla Camila Cabello Estrabao. A devenit cunoscută prin participarea la showul de talente X Factor SUA în 2012, semnând apoi un contract cu casa de discuri Syco Music şi Epic Records. Artista a semnat împreună cu alte fete, formând grupul Fifth Harmony, care a lansat un EP şi două albume.

În 2016 lua sfârşit colaborarea cu grupul, Cabello părăsea formaţia. Tânăra începea să devină cu adevărat populară după ce a colaborat cu Pitbull şi J Balvin pe piesa "Hey Ma", creată pentru coloana sonoră a filmului "The Fate of the Furious".

Citește mai multe despre Camila CabelloPharrell Williams
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ascultă noile piese The Kooks, "No Pressure" şi "All The Time"- AUDIO

The Kooks tocmai a anunţat un album nou şi cu această ocazie a lansat şi 2 single-uri, "No Pressure" şi...

Închide