Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Ascultă noua melodie a lui Drake, "I'm Upset", single de pe noul album "Scorpion" - AUDIO

Drake a fost cap de afiş prin cel mai nou "beef" al său cu Kanye şi Pusha-T săptămâna trecută, dar apoi s-a făcut remarcat prin noul single, "I'm Upset". Melodia prefaţează albumul "Scorpion", care se va lansa în iunie. Vă invităm să ascultaţi melodia în cadrul articolului.

Publicat

pe

Single Drake I'm Upset
Single Drake I'm Upset │ FOTO: Drake

Pe un beat ce aminteşte de ultimele creaţii The Weeknd, Drake cântă despre neplata unor pensii alimentare de către taţi iresponsabili, despre femei superficiale şi obsesia legată de bani. "I'm Upset" vine imediat după "Duppy Freestyle", un diss track lansat vinerea trecută, pentru a îi ataca pe Pusha T şi Kanye.

Drake a fost viral tot anul, prin single-uri ca "Nice For What" şi "God's Plan", ambele ajunse imediat după debut pe locul întâi în Billboard Hot 100. Rapperul canadian e foarte prolific în ultima vreme, ultimul său LP datând din 2017, sub numele de "More Life". Putem doar să ne imaginăm ce videoclipuri vor avea single-urile viitoare, având în vedere viralitatea primelor clipuri din 2018.

"God's Plan" l-a prezentat pe Drake făcând acte de caritate scumpe, iar "Nice For What" a fost un imn al femeilor puternice. În acel material video au apărut nume mari din seriale HBO şi industria muzicală, de la Issa Rae la Rashida Jones, Olivia Wilde sau Tiffany Haddish. "Scorpion" soseşte pe 28 iunie şi vine pe fondul unei declaraţii a Rihannei, care a spus că ea şi Drake nu mai sunt prieteni.

Totul din cauza unui moment stânjenitor de la premiile VMA, când rapperul s-a declarat îndrăgostit de Rihanna de la 22 de ani. Drake a amuzat multă lume săptămâna trecută, când împreună cu diss track-ul "Duppy Freestyle" i-a trimis lui Kanye şi o factură de 100.000 de dolari pentru "asistenţă promoţională şi învierea carierei".

De când a început 2018, Drake a lansat piesele "Diplomatic Immunity" şi colaborarea cu Lil Baby "Yes Indeed". În primele luni ale anului Drake a lansat EP-ul "Scary Hours", care include două piese pline de încărcătură emoţională, speranţă şi lamentări cu privire la viaţa de celebritate.

Albumul "Scorpion" va ajunge și în România, în format fizic, în luna septembrie 2018.

Aubrey Drake Graham este cel mai îndrăgit rapper canadian al momentului, provenind din acelaşi val ca şi The Weeknd şi din acelaşi oraş, Toronto. Carismaticul artist este implicat în multiple proiecte, de la Apple Music, la echipa de baschet Toronto Raptors, brandul de whiskey Virginia Black şi casa de discuri OVO Sound.

Comentează

Trending