Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Poze de la concertul Nightwish - 20 de ani INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2018
INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Snoop Dogg

Ascultă noile piese The Kooks, "No Pressure" şi "All The Time"- AUDIO

The Kooks tocmai a anunţat un album nou şi cu această ocazie a lansat şi 2 single-uri, "No Pressure" şi "All the Time". Le puteţi asculta în cadrul acestui articol, în vreme ce vă faceţi încălzirea pentru reprezentaţia trupei de la Summer Well 2018.
The Kooks fotografie oficiala 2018

The Kooks fotografie oficiala 2018

Noul album The Kooks se numeşte "Let's Go Sunshine" şi este al cincilea material discografic al formaţiei. Au trecut 4 ani de la ultimul release, iar primele tentative de înregistrare a pieselor începuseră încă din 2015. Ce a ieşit din acea sesiune nu suna destul a The Kooks, aşa că muzicienii au repornit de la zero.

"No Pressure" dă senzaţia unei plimbări prin ploaie pe bicicletă, într-un oraş britanic liniştit. Este în egală măsură The Beatles şi Travis, cu o boemie aparte şi chorusuri catchy. Are un mesaj relaxat, bun de pub crawl cu cei mai buni prieteni, dar fără euforie, ci ca un gentleman cumva.

"All the Time" începe ceva mai ritmat, cu un bas care te face să îţi mişti şoldurile puţin. Pare genul de piesă de catwalk, de prezentare de modă sau de reclamă la un parfum cu mult mosc. Refrenul e piperat cu elementele catchy din epoca disco, iar chitara melancolică e perfect suprapusă peste beat.

Albumul "Let's Go Sunshine" va fi lansat pe 31 august. Va fi un LP cu 15 piese, care se doreşte a fi un portret al vieţii urbane şi moderne din Marea Britanie. A fost descris de muzicieni ca "mişcător", "energizant" şi "melodic atemporal". Noile melodii au ca temă despărţirea sau dragostea proaspăt regăsită.

The Kooks vine după o perioadă de concerte sold out în ţara de baştină. A promovat cu această ocazie albumul "Best Of..." care a marcat aniversarea a 10 ani de carieră.

Grupul britanic se înfiinţa în anul 2004 în Brighton. A abordat genuri ca post punk revival, britpop şi indie rock. Muzicienii au semnat cu Virgin Records la doar 3 luni de la apariţia pe scena muzicală. Albumul de debut "Inside In/Inside Out" avea să apară în 2006.

A primit 4 discuri de platină în UK în doar un an, iar formaţia a primit şi un premiu MTV Europe pentru muzica sa. Îi puteţi asculta pe britanici în cadrul Summer Well 2018, în august.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre The Kooks
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ultimele zile ale lui Michael Jackson sunt prezentate într-un nou documentar - VIDEO

Cariera impresionantă și moartea tragică a lui Michael Jackson constituie subiectul unui nou documentar. Intitulat ”The Last Days of Michael...

Închide