Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Ariana Grande anunţă titlul noului său album, "Sweetener", care va sosi în iulie

După ce a lansat un single luna trecută, Ariana Grande tocmai a anunţat titlul noului său album, "Sweetener". Acesta va sosi în iulie şi va reflecta trăirile artistei din ultimul an, influenţate masiv de atentatul de la concertul din Manchester de anul trecut.

Publicat

pe

Ariana Grande No Tears Left to Cry coperta single
Ariana Grande No Tears Left to Cry coperta single │ FOTO: Ariana Grande www.facebook.com

Detalii despre "Sweetener" au fost oferite de către Ariana în cadrul participării sale la emisiunea "The Tonight Show Starring Jimmy Fallon". Tânăra de 24 de ani a făcut anunţul legat de noul LP pe canapeaua lui Jimmy. Au trecut doar 2 ani de la lansarea discului "Dangerous Woman", dar Ariana e gata să ne surprindă cu piese noi. Muziciana a numit şi câteva single-uri, precum "God Is a Woman", "The Light Is Coming" şi "Raindrops".

În aprilie am putut asculta de altfel primul single, "No Tears Left to Cry", cu un videoclip demn de Inception. Mesajul piesei era unul puternic: tânăra a învăţat din nou să zâmbească printre lacrimi, după ce a trecut peste tragedia celor 22 de morţi de la concertul său de pe 22 mai 2017. Ariana Grande a colaborat la noile piese cu Pharrell Williams şi Max Martin, descriind rezultatul drept "a aduce lumina în viaţa cuiva sau să primeşti lumina de la cineva".

Înainte de aceste dezvăluiri Ariana a pornit o campanie de teasere pe Twitter, cu multe indicii legate de "R.E.M". Acest acronim a fost postat cu susul în jos urmat de postări cu versuri. E posibil ca acesta să fie numele viitorului său single, ce ar putea debuta până la finalul săptămânii. Tot în emisiunea lui Fallon am aflat că domnişoara Grande va cânta în deschiderea Billboard Music Awards, pe 20 mai.

Prezenţa sa a fost amplă în cadrul emisiunii, atât în momente muzicale, cât şi sketch-uri. Am putut asculta live single-ul cel nou "No tears Left to Cry" şi să o vedem pe Ariana jucând "Musical Genre Challenge", dovedindu-şi încă o dată talentul şi versatilitatea. Jimmy Fallon a interpretat o versiune ska a piesei "Shape of You" a lui Ed Sheeran, iar tânăra într-o rochie roz a cântat o variantă goth rock a melodiei "Humble", hitul lui Kendrick Lamar.

A doua melodie aleasă de invitata specială a fost "God's Plan" a lui Drake, dar cântată în stilul unei dive din anii '90.

Ariana Grande-Butera este atât muziciană, cât şi actriţă. Activează din 2008 şi provine din exotica localitate Boca Raton, Florida. Cariera sa muzicală începea în 2011, cu coloana sonoră a serialului Nickelodeon "Victorious". În acel serial am putut-o vedea pe Ariana cu un rol copilăros şi naiv, înainte ca artista să îşi împrumute vocea pentru multiple animaţii, fie seriale sau lung metraje.

Comentează

Albume noi

Ariana Grande a dezvăluit tracklist-ul albumului "eternal sunshine"

Ariana Grande se pregătește să lanseze "eternal sunshine", cel de-al șaptelea album din carieră. Discul va fi disponibil începând cu 8 martie, dar, până atunci, artista le-a dezvăluit ascultătorilor titlurile pieselor.

Publicat

pe

Videoclip Ariana Grande - yes, and?
Videoclip Ariana Grande - yes, and? │ FOTO: captură YouTube

Cântăreața de 30 de ani a completat lista celor 13 melodii de pe discul "Eternal Sunshine" în cadrul unui videoclip publicat pe Instagram. Ariana a dezvăluit titlurile pieselor cu numărul 4, 8, 12 și 13, restul fiind deja cunoscute publicului larg.

Materialul video arată lista de melodii, toate scrise de mână pe o bucată de hârtie. De jur împrejur apar mai multe cuvinte, ce par a fi versuri extrase din cântece. De exemplu, "Îți voi păstra suferința într-o cutie aici, lângă mine" sau "Dacă soarele ar refuza să strălucească, aș rămâne totuși iubita ta?"

"Eternal Sunshine" marchează primul album de studio al Arianei de la "Positions" din 2020. De pe acest disc, a lansat doar o melodie până acum - "yes, and?" - care a debutat în topul Billboard Hot 100. Artista a mărturisit că nu are de gând să mai lanseze un alt single până când materialul nu va fi lansat în întregime.

Deși "yes, and?" este în prezent singura piesă extrasă de pe acest disc, titlul materialului oferă un indiciu major despre tematica acestuia. Grande este un fan înfocat al lui Jim Carrey și al filmului "Eternal Sunshine of the Spotless Mind", unde acesta joacă alături de Kate Winslet.

Ariana se pregătește și pentru turneul de promovare a peliculei "Wicked", unde o interpretează pe Glinda. Distribuția este completată de Cynthia Erivo, Jeff Goldblum și Jonathan Bailey. Trailerul filmului a fost difuzat în timpul Super Bowl 2024.

TRACKLIST "Eternal Sunshine":

  1. intro (end of the world)
  2. bye
  3. don't wanna break up again
  4. Saturn Returns Interlude
  5. eternal sunshine
  6. supernatural
  7. true story
  8. the boy is mine
  9. yes, and?
  10. we can't be friends (wait for your love)
  11. i wish i hated you
  12. imperfect for you
  13. ordinary things (feat. nonna)
Citește în continuare

Muzică nouă

Ariana Grande și Mariah Carey au lansat remixul piesei "yes, and?" - AUDIO

Ariana Grande s-a reunit cu Mariah Carey pentru o variantă remixată a recentului single, "yes, and?". Melodia este disponibilă în articol, te invităm să o asculți.

Publicat

pe

Mariah Carey / Ariana Grande
Mariah Carey / Ariana Grande │ FOTO: capturi YouTube

"yes, and?" marchează a doua colaborare oficială dintre Ariana Grande și Mariah Carey, după "Oh Santa!" din 2020, unde au avut-o alături și pe Jennifer Hudson. Versiunea remixată a piesei le oferă celor doua artiste libertatea de a-și pune în valoare vocile puternice.

Ariana și-a exprimat entuziasmul pentru această colaborare pe Instagram, cu următorul mesaj:

"Îți mulțumesc din suflet pentru acest vis devenit realitate și pentru că ți-ai presărat strălucirea și magia pe micul meu cântec, Mariah Carey! Înseamnă mai mult pentru mine decât aș putea articula vreodată și abia aștept ca toată lumea să audă asta! Te iubesc veșnic!"

Artista de 30 de ani se pregătește pentru lansarea celui de-al șaptelea album de studio, intitulat "eternal sunshine", pe 8 martie. Deși "yes, and?" este în prezent singura piesă extrasă de pe acest disc, titlul materialului oferă un indiciu major despre tematica acestuia. Grande este un fan înfocat al lui Jim Carrey și al filmului "Eternal Sunshine of the Spotless Mind", unde acesta joacă alături de Kate Winslet.

Ariana se pregătește și pentru turneul de promovare a peliculei "Wicked", unde o interpretează pe Glinda. Distribuția este completată de Cynthia Erivo, Jeff Goldblum și Jonathan Bailey. Trailerul filmului a fost difuzat în timpul Super Bowl 2024.

Între timp, Mariah Carey a anunțat o rezidență în Las Vegas în 2024, care sărbătorește albumul ei din 2005, "The Emancipation of Mimi". Show-urile vor debuta în luna aprilie.

AUDIO: Ariana Grande feat. Mariah Carey - yes, and?

Citește în continuare

Trending