Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Ariana Grande anunţă titlul noului său album, "Sweetener", care va sosi în iulie

După ce a lansat un single luna trecută, Ariana Grande tocmai a anunţat titlul noului său album, "Sweetener". Acesta va sosi în iulie şi va reflecta trăirile artistei din ultimul an, influenţate masiv de atentatul de la concertul din Manchester de anul trecut.

Publicat

pe

Ariana Grande No Tears Left to Cry coperta single
Ariana Grande No Tears Left to Cry coperta single │ FOTO: Ariana Grande www.facebook.com

Detalii despre "Sweetener" au fost oferite de către Ariana în cadrul participării sale la emisiunea "The Tonight Show Starring Jimmy Fallon". Tânăra de 24 de ani a făcut anunţul legat de noul LP pe canapeaua lui Jimmy. Au trecut doar 2 ani de la lansarea discului "Dangerous Woman", dar Ariana e gata să ne surprindă cu piese noi. Muziciana a numit şi câteva single-uri, precum "God Is a Woman", "The Light Is Coming" şi "Raindrops".

În aprilie am putut asculta de altfel primul single, "No Tears Left to Cry", cu un videoclip demn de Inception. Mesajul piesei era unul puternic: tânăra a învăţat din nou să zâmbească printre lacrimi, după ce a trecut peste tragedia celor 22 de morţi de la concertul său de pe 22 mai 2017. Ariana Grande a colaborat la noile piese cu Pharrell Williams şi Max Martin, descriind rezultatul drept "a aduce lumina în viaţa cuiva sau să primeşti lumina de la cineva".

Înainte de aceste dezvăluiri Ariana a pornit o campanie de teasere pe Twitter, cu multe indicii legate de "R.E.M". Acest acronim a fost postat cu susul în jos urmat de postări cu versuri. E posibil ca acesta să fie numele viitorului său single, ce ar putea debuta până la finalul săptămânii. Tot în emisiunea lui Fallon am aflat că domnişoara Grande va cânta în deschiderea Billboard Music Awards, pe 20 mai.

Prezenţa sa a fost amplă în cadrul emisiunii, atât în momente muzicale, cât şi sketch-uri. Am putut asculta live single-ul cel nou "No tears Left to Cry" şi să o vedem pe Ariana jucând "Musical Genre Challenge", dovedindu-şi încă o dată talentul şi versatilitatea. Jimmy Fallon a interpretat o versiune ska a piesei "Shape of You" a lui Ed Sheeran, iar tânăra într-o rochie roz a cântat o variantă goth rock a melodiei "Humble", hitul lui Kendrick Lamar.

A doua melodie aleasă de invitata specială a fost "God's Plan" a lui Drake, dar cântată în stilul unei dive din anii '90.

Ariana Grande-Butera este atât muziciană, cât şi actriţă. Activează din 2008 şi provine din exotica localitate Boca Raton, Florida. Cariera sa muzicală începea în 2011, cu coloana sonoră a serialului Nickelodeon "Victorious". În acel serial am putut-o vedea pe Ariana cu un rol copilăros şi naiv, înainte ca artista să îşi împrumute vocea pentru multiple animaţii, fie seriale sau lung metraje.

PUBLICITATE
Comentează
Concert Depeche Mode 2023

AGENDA DE CONCERTE

<< dec. 2022 >>
lmmjvsd
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1

Trending