Urmărește-ne în Social Media

Industria muzicala

Alice Cooper a anunțat când se va retrage

La vârsta de 70 de ani, Alice Cooper își dorește să-și continue cariera muzicală. Veteranul a declarat că se simte mai bine ca niciodată, anunțând că se va retrage doar atunci când publicul nu va mai dori să-l vadă.

Publicat

pe

Concert The Hollywood Vampires la București pe 6 iunie 2016 │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

Cu o carieră muzicală impresionantă, începută acum mai bine de 50 de ani, Alice Cooper nu are încă gânduri de pensionare. Veteranul rocker a anunțat în cadrul unui interviu acordat postului de radio newyorkez Q103 că se va retrage doar atunci când publicul nu va mai plăti bilete la concertele sale.

”Întotdeauna am spus așa: dacă facem un turneu și nu vine nimeni, atunci mă retrag. Dar asta nu s-a întâmplat niciodată”, a detaliat Alice Cooper.

Muzicianul a ținut să menționeze că în prezent vânzările de bilete merg excelent.

”De fapt, business-ul merge mai bine ca niciodată. Publicul care vine la concerte e tot mai numeros, iar eu mă simt mai bine ca niciodată, așa că nu văd niciun motiv pentru care m-aș retrage.”

Deși este conștient că sunt trupe și artiști din generația sa care aleg să renunțe, Cooper nu vrea să le calce pe urme.

”Știu că foarte mulți renunță, dar mulți dintre ei încă fumează și beau. Probabil sunt obosiți. Mulți oameni spun: <<Ei bine, ai putea să joci golf în fiecare zi>>, iar eu le spun <<Eu oricum joc golf în fiecare zi!>>.”

Alice Cooper a încheiat anul trecut un turneu global care a inclus peste 100 de concerte pe 5 continente.  Tot în 2017, rockerul a lansat albumul ”Paranormal”, cel de-al 27-lea material de studio, ce a inclus și prima melodie scrisă vreodată de artist - ”The Sound of A”.

În 2016, Alice Cooper a concertat pentru prima oară în România alături de colegii din The Hollywood Vampires - Johnny Depp și Joe Perry. Cooper își dorește să ducă acest proiect dincolo de stadiul de trupă de cover-uri, declarând în 2017 că plănuiește să înregistreze un album Hollywood Vampires cu piese originale.

Trending