Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
URMA - BT Live Limited Edition
INFO CONCERT:
Sarah Brightman
INFO CONCERT:
Apocalyptica
INFO CONCERT:
Gala Folk "Om bun" 2019
INFO CONCERT:
Mariza

Adele a fost criticată pentru petrecerea tematică organizată la aniversarea a 30 de ani - VEZI POZE

Adele și-a sărbătorit ziua de naștere într-un mod mai atipic, organizând cu prilejul aniversării a 30 de ani o petrecere cu tematica ”Titanic”. Deși artista a mărturisit la finalul petrecerii că s-a simțit extraordinar, publicând pe Instagram un mesaj de mulțumire și câteva poze, au existat și persoane care i-au criticat ideea de a le oferi invitaților veste de salvare, pentru ca ulterior să danseze cu toții purtându-le.
Adele live@Glastonbury 2016

Adele [email protected] 2016 (foto: PA)

Adele și-a sărbătorit ziua de naștere organizând o petrecere inspirată de personajele din filmul ”Titanic”. Artista s-a costumat în Rose, toți invitații ei primind roluri din îndrăgita peliculă.

”Dirty 30! Nu sunt foarte sigură ce anume voi face în următorii 30 de ani, având în vedere că am fost binecuvântată până acum dincolo de a mă mai putea exprima în cuvinte. Vă mulțumesc vouă, tuturor celor care ați fost alături de mine în ultimii 11 ani. Mulțumesc familiei și prietenilor care mi-au susținut obsesia pentru filmul ”Titanic”. Noaptea trecută a fost cea mai tare noapte din viața mea. Iată câteva poze”, a scris Adele pe Instagram după încheierea petrecerii.

Adele, costumată în Rose din ”Titanic”

Vizionează galeria foto, click pe poze pentru mărire/slideshow

Nu toată lumea a fost de părere, însă, că petrecerea a fost una reușită. O parte dintre fani i-au criticat pe Twitter decizia ca ea și invitații ei să danseze purtând veste de salvare.

”Simt că această idee e de prost gust. Înțeleg tematica, dar numai în ce privește partea cu vaporul extravagant. Mi se pare o lipsă de respect să porți veste de salvare și e chiar dezgustător. Au murit atât de mulți oameni în această oribilă tragedie”, i-a scris artistei una dintre fane, cu pseudonimul KatieHooper4.

Această opinie a fost împărtășită și de alți fani.

”Nu e foarte nepotrivit? La petrecerea tematică organizată de Adele oamenii au dansat purtând veste de salvare...mii de oameni chiar au murit”, a scris regina phalange pe Twitter.

”Exact la asta mă gândeam și eu”, a completat Tanveer Mann. ”Înțeleg că îi place foarte mult filmul ”Titanic”, dar să danseze în veste de salvare...haide, Adele..”

Au fost și fani care au considerat că aceste critici sunt nefondate, încurajând-o pe Adele să facă un cover după ”My Heart Will Go On”.

Nu se știe dacă Adele este la curent aceste comentarii. Considerând, însă, că artista nu este foarte activă pe Twitter și Instagram, cel mai probabil nu a aflat încă ce părere au unii fani despre ”problematicele” veste de salvare.

Citește mai multe despre Adele
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
byron, Lucia, Silent Strike și Muse Quartet - un altfel de spectacol la Jazz in the Park

Patru dintre cele mai iubite trupe underground de rock, pop, electro și muzică clasică din România cântă la Muzeul de...

Închide