Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

A apărut imnul oficial al Campionatului Mondial de Fotbal 2018

A fost lansat imnul Cupei Mondiale, "Live It Up", o piesă veselă, produsă de Diplo, Will Smith, Nicky Jam și Era Istrefi sunt artiștii a căror voci vor răsuna în finala din Rusia. Vă invităm să aflați mai multe detalii mai jos.

Publicat

pe

Deși întotdeauna sunt mai multe piese asociate cu World Cup, imnul oficial este cel mai așteptat, urmând să fie interpretat live în finală – evenimentul este urmărit de peste 2 miliarde de oameni. Printre cele mai apreciate melodii din anii trecuți putem menționa "Waka Waka", piesa lui Shakira și "The Cup of Life", a lui Ricky Martin.

Conform managerului lui Nicky Jam, Juan Diego Medina, Will Smith și Jam au fost de curând în Budapesta, unde au creionat detaliile finale ale melodiei. De astăzi, piesa este disponbilă pe toate rețelele de streaming. Refrenul melodiei este unul motivațional, pozitiv, îndemând oamenii să își trăiască viața la intensitate maximă. Cu ritmuri dance și ska, "Live It Up", încearcă să aducă iubitorii fotbalului împreună, prin versurile în engleză și în spaniolă.

Pe lângă melodia "Live It Up", The Tallywags, formația punk britanică, a lansat un fel de imn neoficial al cupei mondiale, "Charge Of The Light Brigade", încercând pe această cale să își susțină țara.

Trending