Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Afiș Zilele Bucureștiului 2019INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2019: Schiller, Waldeck
INFO CONCERT:
Apocalyptica
INFO CONCERT:
Gala Folk "Om bun" 2019
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Evanescence
INFO CONCERT:
Deep Purple

Years & Years oferă mai multe detalii despre noul lor album, "Palo Santo" (VEZI TRACKLIST)

Years & Years a lansat trailerul noului lor album, "Palo Santo", oferind în același timp mai multe detalii despre conceptul materialului discografic și colaborările ce urmează.

(foto: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro)

După succesul albumul din 2015, "Communion", membrii trupei britanice s-au întors în studio, unde au lucrat la 14 piese nou nouțe. "Palo Santo", cel de-al doilea material discografic va fi lansat pe 6 iulie, prin Polydor Records, urmând să conțină și piese lansate anterior, precum "Sanctify" sau "Hypnotised".

"Pe albumul <Palo Santo>, Years & Years adoptă un pop cu influențe tribale, fiind un spațiu în care minoritatea este de fapt majoritate și toată lumea este bine venită." se menționează într-un comunicat oficial de presă.

Aceștia au reușit să construiască o lume muzicală în care vorbesc despre cele mai intime povești, despre identitate, sexualitate și ce înseamnă cu adevărat să fii uman.

Printre colaboratorii de pe noul album se numără Kid Harpoon, Greg Kurstin, Julia Michaels, Justin Tranter, Steve Mac, Jessie Shatkin sau Sarah Hudson.

Pentru a-i introduce pe fani în universul Palo Santo, aceștia au lansat și un scurt metraj, narat de către Dame Judi Dench, în regia lui Fred Rowson, în care joacă solistul trupei, Olly Alexander, Dench și actorul Vithaya Pansringarm

"Palo Santo a devenit un oraș de pe o planetă îndepărtată în care oamenii sunt o raritate, iar societatea androidă îi venerează și se închină acestora. Olly, împreună cu ultimii oameni rămași, este ales special pentru a oferi un spectacol erotic bizar, pentru un stăpân lipsit de umanitate, ce este cunosct drept The Showman."

Ca stil muzical, Years & Years combină ritmuri de electropop, R&B și elemente house caracteristice anilor '90. În 2015, piesa "King" a urcat în top zece în mai multe clasamente din Australia, Austria, Bulgaria, Danemarca, Germania, Luxemburg, Olanda, Irlanda sau Elveția. "Communion", lansat în 2015, primul lor material discografic, s-a bucurat de un mare succes, devenind numărul unu în Marea Britanie. Mai multe detalii despre viitorul lor album vor fi disponibile în curând.

Years & Years au fost pentru prima oară în România în 2016, în cadrul Summer Well, iar un an mai târziu au venit din nou la Neversea.

Tracklist album Palo Santo:

 1. Sanctify
 2. Hallelujah
 3. All For You
 4. Karma
 5. Hypnotised
 6. Rendezvous
 7. If You’re Over Me
 8. Preacher
 9. Lucky Escape
 10. Palo Santo
 11. Here (Interlude)
 12. Howl (Bonus track)
 13. Don’t Panic (Bonus track)
 14. Up In Flames (Bonus track)

 

 

Citește mai multe despre Years and Years
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Pe 30 septembrie, Andra invită românii la Marea Unire Muzicală

Cu ocazia Centenarului, Andra va cânta muzică populară în cadrul unui spectacol-eveniment. Intitulat ”Tradițional”, concertul va avea loc pe 30...

Închide