Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Trupa Proconsul va lansa un album nou

Trupa Proconsul va lansa un nou material discografic pe 5 aprilie, la Hard Rock Cafe. Vă invităm să aflați mai multe detalii despre noile piese și invitații surpriză care îi vor însoți pe scenă.

Publicat

pe

Trupa Proconsul (2017)
Trupa Proconsul (2017) │ FOTO: PR

Pe 5 aprilie, de la ora 21 30, Proconsul va susține un concert la Hard Rock Cafe, unde va lansa noul album Best Of - Volumul 2. Pe scenă vor urca o serie de invitați speciali: RELU Zuralia, Edward Sanda, Francisca , UDDI și GEORGIANA.

Cu 10 albume, zeci de single-uri lansate de-a lungul timpului, colaborări de succes și concerte memorabile, trupa Proconsul este una dintre cele mai iubite proiecte de pop-rock din România. Piese ca "Cerul" și "Mi-ai luat inima" s-au aflat mult timp pe buzele tuturor românilor și în sufletul fanilor. "Cerul" este considerata printre cele mai frumoase și mai emoționante melodii din muzica românească, din toate timpurile .

În 2017, Proconsul a revenit cu single-ul "Ce daca mă doare", o colaborare inedită cu Adrian Despot, solistul trupei Vița de Vie. Anul 2018 vine cu noi proiecte, colaborări și multe surprize pentru fani. Trupa va cânta piese cunoscute precum "De la ruși", "Pentru tine", "Lângă mine", "Altceva", "Nu mi-e bine fără tine", "Mi-au luat inima", "Un om mai bun" și multe altele într-un concert special.

Biletele sunt disponbile la prețuri între 40 și 60 de lei. Mai multe informații puteți afla aici.

Trending